جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
فکر کنم شما از اون دسته اید ک نون نمیخورید میفرستید واسه لبنان فلسطین درسته؟😕😕😕
من اینجوری نیستم که نون نخورم بفرستم لبنان ولی پول خودشونه دوست دارن هرجور که میخوان خرج کنن کار بدی هم نمیکنن
یکی پولشو میذاره میره مسافرت یکی خرج لبنان میکنه یکی خرج حیوون خونگیش، اشکالش چیه؟
وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛ هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️
من اینجوری نیستم که نون نخورم بفرستم لبنان ولی پول خودشونه دوست دارن هرجور که میخوان خرج کنن کار بدی ...
دقیقا کیا؟😐😐 ادمی ک میفرسته لبنان درسته پول خودشه ولی این مملکت انقد فقیر داره انقد بی خانمان داره انقد کارتون خواب داره اول باید ب اونا رسیدگی کنن بعد ب بقیه کشورا برسن چراݝی ک ب خانه رواس ب مسجد حرامه نمیدونم ب امثال شما چی باید بگم موفق باشی دیگه ام ریپ نزنید رو پیامم ممنون
دقیقا کیا؟😐😐 ادمی ک میفرسته لبنان درسته پول خودشه ولی این مملکت انقد فقیر داره انقد بی خانمان د ...
وا وقتی جواب منطقی ندارین میگین ریپلای نکن
اولا شما از کجا میدونی به فقیرای خودمون کمک نمیکنن؟ خیلی از کسایی که به لبنان کمک میکنن از خیلیا بیشتر به فقیرای خودمون کمک میکنن
دوما چرا به مردم نمیگی سفر نرن و خیلی خرج های اضافه رو نداشته باشن و به فقیرا کمک کنن، چرا فقط به کسایی که میخوان به لبنان کمک کنن اینو میگید؟
وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛ هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️