معلما اکثرا سینگل ممیموننتو هر مدرسه ای بری کلی مجرد هستمتنفرم ار این قضیهاز اینکه آینده منم مث اونا ...
اتفاقا تو شهر ما معلما خیلی خاستگار دارن اینکه ازدواج نکردن ربطی به نداشتن خاستگار نداره چون از لحاظ مالی مستقل هستن نخواستن زود ازدواج کنن وگرنه برا معلم خاستگاری فراوان هست
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ولا خودم دانش آموز بودم دیدم .در مدارس پسرانه خیلی راحت توهین می کنن و بچه ها رو با شلنگ کتک میزنن .
من معلمم بودم حرف شمارو کاملا تایید میکنم مثل شما سابقه ی کار تو محیط های مختلف دارم بهترین شغله معلمی حقوقشم با توجه به ساعت کاریش مناسبه بقیه کارمندا ساعت کاریشون بیشتره خب طبیعتا حقوقاشون هم کمی بیشتره اگر معلما هم همینقدر ساعت کاریشون بود حقوقشون حتی بیشتر از بقیه ارکان ها هم می بود.
دختر همکار من از زمانی که دانشجو فرهنگیان بود کلی خاستگارای خوب داشت حتی چند تا از فامیلای ما که استاد دانشگاه و مهندس با شرایط عالی بودن ولی خب خودش گفت فعلا نمی خواد ازدواج کنه
تو مدرسه ما ففط دونفرولی دوستم گفت تو مدرسه شون ۷ نفر
چون دانشجو معلم بودن و کم سن و سال معلمن
الان اون هفت نفر همه شون زیر ۳۰ هستن قطعا
بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃