2777
2789
من متنفرمواقها سخره نیست بخازر معلم بودن تو رو بخوان؟من دوست داشتم یکی منو بخاطر خودم بخواداز این زن ...

اره واقعا حال بهم زنه اینجوری

به جز محیط کار باید محیط های دیگه هم بری 

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

من با لیسانس استخدام شدم18 سال سابقه کار در بانک 20 تومن حقوقمه .

در عوض وام کلان با سود حداقلی میگیرین واقعا خوشبحالتون

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولا خودم دانش آموز بودم دیدم .در مدارس پسرانه خیلی راحت توهین می کنن و بچه ها رو با شلنگ کتک میزنن .

من پسرونخ ام وقتی میام خونه قلبم درد میکنه

کسی هم با شیلنگ کتک نمیزنن 

نمدونی چه فشاری روی اون معلم هست

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
معلمی چه ربطی به سینگلی داره؟ بیشتره معلما هم شوهر هم بچه دارن تازه یکی از دبیر های زبانمون که هم دا ...

اون معلمای قدیم بود

الان دیگه از این خبرا نیست

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

الان شما ازدواج کنی دیگه معلمی اوکیه دیگه پشیمون نیستی؟

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
عزیزم الان مشکلت سینگلیع والا هرچی دختر معلم دیدیم شوهرای خوب کردن نگران اون موضوع نباش شما معلمی ش ...

کی دیگه چهل سالگی؟

اون موقع هم دیگه نمخوام

یه عمر سعی کردم پاک زندگی کنم عاقبتم شد این 

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
اون معلمای قدیم بودالان دیگه از این خبرا نیست

تو مدرسه شما اینطوره

خواهرم توی کل سالهای تدریسش فقط یک همکار محرد داشت

بعدش توی اداره ما هم پره محرده

چه ربطی به معلمی داره

بعدش چند سالته

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

ببخشید ولی تفکرات خودتون کاملا اشتباهه ، آدم شغلش رو بخاطر خودش انتخاب میکنه نه اینکه بره توش شوهر پیدا کنه این تصور رویایی ام که برید یه جایی و یه نفر پیدا بشه و بخاطر خودتون شمارو بخواد و عاشقتون باشه فک کنم یه مقدار تاریخش گذشته 

مگه تو میری معلم بشی و مدرسه بری که شوهر گیر بیاری

چه ربطی داره

من رفت و آمد خانوادگیم خیلی کمه اهل دوستیم نبودم خب بنظرت چطور باید ازدواج کنم؟

خیلی ها تو محیط کار ازدواج میکنن

مثل خیلی از دکترا یا پرستارا  خیلی از کارمندای یک شرکت

این خیلی عجیبع براتون؟

لطفا اگه میخوای نمک به زخمم بپاشی تاپیکم و ترک کن خودم له اندازه کافی درد دارم 

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
عزیزم حقوقش کمه ولی اینم در نظر بگیر خیلی راحت همش یه شیفت مدرسه دوروز در هفته تعطیل تابستون تعطیل ...

من توی همون یه شیفت چنان فشار عصبی بهم وارد میشه که وقتی میام خونه تاشب حالم بده

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
برای من وشرایطی که دارم بهترین شغله بخدافقط ارزومه برم دانشگاه فرهنگیان اینقدربراش گریه کردم حدنداره ...

آزمون بده کارمند بانک شو

خیلی بهتر از معلمی هم هست

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷