2777
2789
دیر نشده که یه مدت تحمل کن بعد برو بخونه دوباره و رشته عوض کن چیزی هست که درست میشه، فقط شاید کمی سخ ...

برای دوباره کنکور دادن و خارج شدن از آموزش و پرورش ،باید هزینه پرداخت بشه:)

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     

اتفاقا بهترین شغل برای بخصوص خانم ها معلمیه.ساعت کاریشون کاملآ قابل قبوله پنجشنبه ها هم که تعطیلن تعطیلات تابستون با حقوقشون هم که به راهه.خذا بخواد جدیداً معلم ها درس هم نمیدن دوتا مسئله حل میکنن میگن خودتون یاد بگیرید خونواده های بیچاره همش درب کلاس خصوصی ین و بسختی هزینشو جور میکنن.تعطیلات نوروزشون هم بیشتر از بقیه مشاغله.. امکانات رفاهی و خانه معلم توی همه شهرها هم دارند و همیشه هم معترضن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معلمی بهترین شغلهخیالت راحت راحتمن 43 سالمه با کول باری از تجربه18 سال کار در بانک2 سال سربازی4 سال ...

متوجه منظورتون از مظلوم نمایی نمیشم.

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
ربط داره عزیزم ربط دارعتو محیط مدرسه کی آدمو میبینه به جز یه مشت دانش آموزکلا محیط خوبی برا ازدواج ن ...

ولی بیشترین خواستگار رو معلم ها دارن

و واقعا کاش استعفا بدین از طرز خطاب کردن دانش آموزها مشخصه مناسب اینکار نیستی برو دنبال کاری که دوست داری و اجازه بده جای تورو کسی که واقعا عاشق کارشه بگیره 

و البته یادت نره هیچ کاری آسون و پرمزایا نیست

اتفاقا بهترین شغل برای بخصوص خانم ها معلمیه.ساعت کاریشون کاملآ قابل قبوله پنجشنبه ها هم که تعطیلن تع ...

خانه معلم با اون امکانات مرخرف و هزینه بالاش به دردچی میخوره

آدم بره هتل بهتره حداقل همه جا تمیز تره 

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
ولی بیشترین خواستگار رو معلم ها دارنو واقعا کاش استعفا بدین از طرز خطاب کردن دانش آموزها مشخصه مناسب ...

باشه چون تو گفتی استعفا میدم همین فردا

نظرت چیه؟

نمیدونم معلمت چه هیزم تری بهتون فروختنه 

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
شما بعد از ۲۵ سال سابقه ،ماهی ۱۲ تومن بگیرید راضی میشین؟یه کارمند بانک ساده ماهی ۳۰ به بالا میگیره . ...

من سال اول کاریم یه ماه حقوق ندادن

بعدم ماهی ۶ تومن فقط میدادن یعنی حقوق دانشجویی

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
باشه چون تو گفتی استعفا میدم همین فردانظرت چیه؟نمیدونم معلمت چه هیزم تری بهتون فروختنه

معلمای من واقعا درجه یک بودن همه بشدت عاشق و عالم و بامحبت هیچوقت هم مارو یه مشت دانش آموز خطاب نکردن 

خب الان ما چیکارکنیم که شما توقع داشتی جای یه مشت دانش آموز یه مشت شوهر برات ریخته باشه تو مدرسه