2777
2789
عنوان

پسری که فکرشم نمیکردین دوستتون داشته باشه ولی دوستتون داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 2323 بازدید | 167 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی تو دوستش نداری فقط اون دوستت دارهدعوا چجوری باهات میکرد منظورت شوخی و کل کله؟

نه بابا منم عاشقشم اما مثل داداش تازه خیلی بهم کمک میکنه تو کارا اما تفاوت سنیمون زیاده بعدم دعوا اون لجباز من از اون بدتر بعد بدون اجازه وسایل هام برمیداره شروع می‌کنیم به زدم خورد بعدم از اونجا که تازه با داداشم یک دانشگاه می‌رن انقدر پز میدن بی شعورا

میشه تعریف کنی چرا فکرشم نمیکردی؟ چیشد؟

فامیل نبودیم 

آشنای دووووور بودیم 

خیلی دیر به دیر شاید تو مراسمات میدیدمشون 

اصلا نه میشناختمش نه اسمشو میدونستم همه ش تو ذهنم فکر میکردم زن و بچه داره ، انقدر ازش بی اطلاع بودم

خیلی غافلگیر کننده به خودم پیشنهاد داد  و مطرح کرد 

جوری که فکم چسبید زمین 

هیچجوره زیر بار نمی‌رفتم، خیلی مداومت کرد و در نهایت پیروز میدان اون شد 😆

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
خوشبخت باشیمحلتم نمیراشت؟ نگاهتم نمیکرد؟

چرااا، خودش میگفت هر روز میومده دم مدرسه یا تو محل که منو ببینه، خواهرم بنده خدا همیشه از دانشگاه میومد خونه ما میگفت هر وقت که میاد تو محل پسر آقای فلانی رو میبینه و میگفت نمیدونم همیشه تو خیابون ما چیکار میکنه ،چی میخواد اینجا

ولی خب من چون اصلا فکرشم نمیکردم ایشون به من علاقه مند باشه متوجه حضورشون نمیشدم و مثل یه شهروند عادی از کنارشون رد میشدم و اهمیت نمیدادم

جوری بوده که قبل از اینکه بهم ابراز علاقه کنه کل نزدیکا و خانواده شون میدونستن بنده رو میخواد 

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....