2777
2789
عنوان

اه امشب اون دختره هم هست😭😭کراشمم هست

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 84 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب پنجاه درصد دست خودته پنجاه درصد هم دست اون طرفه که میشه قسمت😁

خداروشکر منطق خوبی داشتی و نگفتی نه سرنوشت و قسمت دست خداعه🥲😂

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲18سالمه عاشق پیشرفتم همین:)

دختره اره مغروره پسره مهربونه ارومه

شما خودت چه جوری هستی از لحاظ اخلاقی؟چهرت که اوکیه جذابیت داری برای جنس مخالف

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
خداروشکر منطق خوبی داشتی و نگفتی نه سرنوشت و قسمت دست خداعه🥲😂

دست دعا نویسه خواهر 😂

)شوخی)

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
خب اگه دختره برا پسره هم مغرور باشهقطعا پسره ازش خوشش نمیاد چونپسرای مغرور از دخترای مغرور خوششون می ...

واای مرسی بزار دقیق تر یگم

دختره یکم مغروره دوسال از پسره بزرگتره ولی نازه

پسره کاریه کمک میکنه مهربونه مظلوم هارومه 

داری میگی رد شدن این فامیله هزار بار می بینه

مگ نامزد من بی خونوادس خب😐😂اونم دخترعمه و دختردایی داره ولی دلیل نمیشه سست عنصر باشه هرکیو ببینه عاشقش بشه پس این عشق نیس این تنوع طلبیه

اگ دختره کرم بریزه چی وسوسه نمیشه

هرجا بری دخترایی هستن که کرم بریزن ولی تا وقتیک میدونی پسره اهمیت نمیده و واقعا عاشقته نباید نگران شی