منم بنا ب برنامه هر روز رفته بودم حموم که دیدم یهو برقا رفت
تو خونه ام تنهام بخدا جفت کردم ی لحظه😒
فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخدا دستگیره در رو ب زور پیدا کردم تا بازکنم و کمی نور بیاد
1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
خدا رحمتت کنه سید که همه میگفتن شش سواد کلاس داری حالا قدرتو مردم دونستن
اره بخدا
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیگه مسئولین امشب رو به مردم لطف کردن گفتن شب برق رو قطع نکنیم روز قطع کنیم تا مردم یلدا برگزار کنند ...
دیگه مردم 4 تا 6 یلدا نمیکنن که
اه😒
بخدا من فوبیای تاریکی دارم یهو جفت کردم تو حموم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای ما هم یهو رفت پکیج خاموش شد من یخ کردم الان هم سرما خوردم 🥲
😞😞😞
1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا برای ما که علاوه بر قطع شدن برق انتن و اب هم قطع میشه ولی خداروشکر 340هزار تومان بهمون دادن مشک ...
اب ما هم قطع میشه
پس چرا من اومدم بیرون و نموندم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا سوال کنید کی رای داد به پزشکیانهمه انکار میکنن
اگر فقط کمی فکر کنید متوجه میشید ک این با چند ماه رییس جمهوربودن برق و گاز و تو جیبش نریخته و این مشکل ریشه ای تر از این حرف هاست و سالیان ک ب وجود اومده الان دیگه رسیده ب اوج
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اگر فقط کمی فکر کنید متوجه میشید ک این با چند ماه رییس جمهوربودن برق و گاز و تو جیبش نریخته و این مش ...
کلا خیلی سال ک مشکلات ریشه پیدا کرده و هرکی بیاد جای یکی دیگه رو بگیره دردی دوا نمیشه
1
5
10
15
20
25
30
35
40
کلا خیلی سال ک مشکلات ریشه پیدا کرده و هرکی بیاد جای یکی دیگه رو بگیره دردی دوا نمیشه
دقیقا همینه یجوری میگن انگار طرف تو چندماهچیکار میتونسته بکنه
من ک کلا رای ندادم ولی خیلی تعجب میکنم از این حرف
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫