2777
2789
عنوان

بچه ها شما برای عکس بارداری خودتون لباس بردید

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 23 پست
ممنونم.ببخشیدا🥰

فدات گلم❤️❤️❤️

این چ حرفیه

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هفته ۳۷ رفتم. لباس خودم بردم یه لباس اونا رو هم قرض کردم یکیشو

به سلامتی☺️منم دوست دارم تا میشه صبر کنم ولی همه ش میگم شاید شرایط تغییر کنه یه جور بشه که نشه

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

به سلامتی☺️منم دوست دارم تا میشه صبر کنم ولی همه ش میگم شاید شرایط تغییر کنه یه جور بشه که نشه

من اصلا حوصله نداشتم برم راستش.. بعد یهو شوهرم گفت بریم چن تا عکس بگیریم خودشم عکاس پیدا کرد منم دیگه گفتم حالا قسمت شده برم😆

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
من اصلا حوصله نداشتم برم راستش.. بعد یهو شوهرم گفت بریم چن تا عکس بگیریم خودشم عکاس پیدا کرد منم دیگ ...

چه خوب🥰😄ممنون میشم دعا کنید طول سرویکسم مناسب باشه که خیالم راحت بشه،دیگه برا عکسم که عالی میشه بیشتر صبر میکنم☺️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با لباسا خودشون عکس گرفتم البته اتلیه ک من رفتم کلی تنوع لباس داشت خیلی لباساش قشنگ بودن منو همسر ...

عالی🥰به خوشی عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه خوب🥰😄ممنون میشم دعا کنید طول سرویکسم مناسب باشه که خیالم راحت بشه،دیگه برا عکسم که عالی میشه بی ...

اما دیگه هفته ۳۳-۳۴ خوبه برو بگیر

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
اما دیگه هفته ۳۳-۳۴ خوبه برو بگیر

آره به امید خدا☺️

1
5
10
15
20
25
30
35
40