2777
2789

۲۹ سالمه

توی کشور مورد علاقم زندگی میکنم

از دانشگاه مورد علاقم پذیرش گرفتم

از ۱۸ سالگی کار کردم

الانم هم دانشجوام هم شاغل 

هدفم اول تموم کردن درسمه

بعدش پیشرفت شغلی 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

25سالمه ورزسکارم خیاطی بلدم زبان بلدم لیساتس دارم خونه و ناشین و باغ بابام بهم داده برنامه بعدیم ...

قصد ازدواج نداری؟

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
اها حالا این همه سوال پرسیدم بابت اینه میخواستم برم دانشگاه بین روان و حسابداری موندم😬😁

حسابداری رشته ای ک بازار کاری خوبی داره البته الان خیلی حسابدار هم زیاد شده ببین علاقت به کدوم بیشتره 

18

تازه دانشجو شدم

کار پاره وقت دارم با حقوق خیلی ناچیز

ولی خداروشکر

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

۲۶ 

فعلا دارم درس میخونم کم مونده لیسانس بگیرم 

از امسال هم مربیگری پیش دبستانی میرم

چند تا کار هنری هم‌‌ بلدم

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

چیزهایی که دوست داری بدست بیارم 

پیانو زدن

شروع ورزش

زبان ایتالیایی 

/🌸پریاهستم🌸دترشمالی/به پشت سرم که نگاه میکنم روزایی رو میبینم که اگه خدانبود هیچوقت نمیتونستم بگذرونمشون🌾// آدم ازچیزی غنی باشه فخرنمیفروشه آدمها اندازه کمبودهاشون پزمیدن...!