2777
2789
من دوماهه تو اقدامم شما یکساله؟

بله یک ساله 

تو ناامید نباش دکترا میگن تا یک سال عادیه اصلا فکر نکن ک خدایی نکرده نازایی

ولی دکتر زنان برو ک ازمایش های اولیه رو بدی برا بارداری 

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله یک ساله تو ناامید نباش دکترا میگن تا یک سال عادیه اصلا فکر نکن ک خدایی نکرده نازاییولی دکتر زنان ...

شاید باورت نشه 

من تنبلی دارم با وجود اون نا امید نشدم باز امتحان کردم 

متاسفانه منفی بود 

شما تحت پزشک هستی؟

شاید باورت نشه من تنبلی دارم با وجود اون نا امید نشدم باز امتحان کردم متاسفانه منفی بود شما تحت پزشک ...

من سونووازمایشو پاپ اسمیر اینا ک رفتم مشکلی نداشتم دکتر میرم ،منتظرم جواب ازمایش شوهرم بیاد بعد اگه مشکل از اون نباشه برم بقیه مراحلو طی کنم ببینیم خدا چی میخواد 

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
من سونووازمایشو پاپ اسمیر اینا ک رفتم مشکلی نداشتم دکتر میرم ،منتظرم جواب ازمایش شوهرم بیاد بعد اگه ...

خب خداروشکر

انشا.. ک مشکلی واسه همسرت هم نباشه 

بیای و بگی باردار شدی منم کلی واست خوشحال شم🥰

ینی اشتباه شده؟

ممکنه محض احتیاط یکی دیگه بزن البته اگه علائم داری.

بارون💦 همیشه از دل ابر سیاه🌫 بیرون میزنه روشنایی همیشه از دل سیاهی شب 🌑سر رشته میگیره و بهار و طراوتش‌🌝 همیشه از دل سوز و سرمای زمستان❄️❄️ سررشته میگیره.  پس امیدوار باش پس از هر سختی آسونیه🥰🥰💝