2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا عین معلم پرورشی ها رفتار میکنید

دیروز یادت کردم بانو... یه تاپیک بود که استارتر به راهنمایی و کمکِ بالغانه و عاقلانه احتیاج داشت

با خودم گفتم کاش اوپرا بود و راهنماییش میکرد

اصلا کوش؟ نبس چرا؟!😅

بهترین فیلم تمام زندگیم با اینکه قبل تولد من ساخته شده چقدر دوست داشتم جای رز باشم اون عشق هیجان انگ ...

انگار قسمت دومشم هست 

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒
چیز خاصی نداره یه تیکه ک رز لخت میشه نقاشی شو میکشه ی تیکه ک تو ماشین میرن کارای بد بد میکنن😹

کاراشو که همون سانسور نشده هم نشون نمیده که... هیجان انگیزش نکن😂

فقط نفسشون که کاسکه رو گرم کرده نشون میدخ🤪

انگار قسمت دومشم هست

نه نداره ولی فیلم در مورد ماجرای کشتی تایتانیک چندتا ساختن فیلم بریتانیک هم هست اونم در مورد یه کشتی دیگه است 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

چرا عین معلم پرورشی ها رفتار میکنید

فقط یه شوخی بود

شما هم چقدر شبیه معاون ها رفتار میکنید

روز خوش 

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
فقط یه شوخی بودشما هم چقدر شبیه معاون ها رفتار میکنیدروز خوش

مگه معاونا چشونه😥😥😥

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا
چون معلم پرورشی هستیم هممون 😂😂😂

😆😆😆😆😆😆

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

اوپرا میشه از نی نی یار بخوای کاربری tanhatarinnnn33 را از تعلیق سیاه دربیاره کلی خودم اصرار کردم فع ...

سلام 

قشنگم من اگه اعتباری داشتم که خودم دم به دم تعلیق نمیشدم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

دیروز یادت کردم بانو... یه تاپیک بود که استارتر به راهنمایی و کمکِ بالغانه و عاقلانه احتیاج داشتبا خ ...

ای جان بخدا من شرمنده لطف شما هستم