2777
2789
عنوان

چرا به مادر تک فرزندا حمله میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 138 پست
اصلا موقع زمان ازدواج نسل بعدی خاله و دایی دیگه مطرح نیست همسن الانش والله کدومتون خونه خاله و دایی ...

ما که هر چی دیدیم خاله و عمه و خواهر و برادر متاسفانه به خون هم تشنه هستن

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
شما که قبلا چندین بار این تاپیک رو زدید چرا انقدر خودتون رو اذیت میکنید سر این نوضوع و دوباره تاپیک ...

میخوام‌مادرهای تک فرزند بیان نترسن حرف بزنن سبک بشیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگن شما جنایت میکنید با تک فرزندی همین نی نی سایتی ها

ولشون کن 

جنایت چیه ؟والا بچه ی من داره مثل بچه ی شاه زندگی می‌کنه 

بهترین امکانات لباس همیشه برند کارت بانکیش همیشه پر پول 

سرمایه هم همسرم براش گذاشته دیگه کجا بدبخته و در حقش جنایت شده ؟خوب بود ۳ـ۴ تا داشتم دو سال یه بار یه لباس درست نمیتونستن بپوشن ؟

ولشون کن اصلا اهمیت نده بذار برای خودشون بگن 

ما حمله نمی کنیم!تجربیاتشون می گیم..جنایت نیست اما اگرواقعا امکانش هست حداقل دوفرزند...مطمئنا نیاز د ...

الان بچست بزرگ که بشه میره دنبال زندگی خودش و اصلن براش مهم نیست حتی اگه خواهر و برادر هم داشته باشه

تو کیستی که من اینگونه بی تو بی تابم؟ شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم
میگن شما جنایت میکنید با تک فرزندی همین نی نی سایتی ها

من مادر دوتا بچه ام که هرکدوم تک فرزند بودن ظلم بزرگیه.. پسرم بیست سالش بود خدا خواست دخترم به دنیا اومد.. اون بچه تو تنهایی بزرگ شد تا دخترم جون گرفت پسرم ازدواج کرد رفت دیشب جیگرم کباب شد میگفت داداش بیا خونه ما باهم بازی کنیم... اونم خسته بود از سرکار اومده بود محل نداد رفت.. یا بچه نداشته باشیم یا اگه امکانش هست سه تا بچه پشت سرهم بخدا گناه دارن بچه ها 

یه بچه دارم خیلی ام خوبه خودم خواهروبرادردارم حتی موقعی که داشتم میمردم ب دردم نخوردم تازه کلی ام به ...

والله دیشب خونه ی مادرم بودیم ۵ تا خواهر و برادریم هر کدوم یه جا بودن من بودم و مادرم

والا عمه من چندبار تو روم گفته شاید بچه ت  تو اینده طوریش شد ۲ تا بیار تا اگه برای یکیش اتفاقی افتاد اون یکی باشه

اوایل ناراحت میشدم اما الان برام مهم نیست.. میگم بجای اینکه یکی دیگه بیارم، پول و سلامتیم سیو میکنم به خودم میرسم

چرا باید جونی و پولمو خرج بچه ای بکنم که معلوم نیست تو اینده حالمو میپرسه یا نه

اصلا موقع زمان ازدواج نسل بعدی خاله و دایی دیگه مطرح نیست همسن الانش والله کدومتون خونه خاله و دایی ...

فامیلا ما ک همه قطع ارتباطن. ولی برای ازدواج زودی جبهه میگیرن برای تک فرزند حتی من مصاحبه کار رفته بودم یارو میگف تک فرزندی اوه اوه😐 انگار چیه یا تقصیر منه

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

الان بچست بزرگ که بشه میره دنبال زندگی خودش و اصلن براش مهم نیست حتی اگه خواهر و برادر هم داشته باشه

اینطور نیست!اتفاقا خانواده پدریم پشت همن وحواسشون به یکدیگر هست

برمی گرده به کودکی اگر کودکی رابطمون آنچنان صمیمی نبوده الان خیلی کم صمیمین

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

من مادر دوتا بچه ام که هرکدوم تک فرزند بودن ظلم بزرگیه.. پسرم بیست سالش بود خدا خواست دخترم به دنیا ...

دو یا شه تا پشت سر هم به فاصله سنی ۲  سال درسته بیشتر از اون بدرد نمیخوره

غلط کرده هرکسی همچین حرفی بزنه 

یکی ابی دوست یکی صورتی یکی اپارتمانی یکی ویلایی یکی تک بچه یکی هم دوست دارم اندازه تیم فوتبال بچه بیاره به کسی چ ربطی داره 

مگ خرج بچه منو و شمارو اونا میدن ؟ یکساعت حاضرن بچتو نگه دارن ک بری استراحت کنی ؟ 

من ۱۹ سالگی زایمان کردم مادرم بخدا قسم یکساعت تاحالا بچمو نگه نداشته وظیفه ای هم نداره ولی حق دخالتم نداره تا میگه بچه بیار میگم تو نگه میداری؟ خرجشومیدی؟ حالا مگ فقط ایناست؟  زایمانو هزاردنگ و فنگ ! دیگ ساکت میشه 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
والله دیشب خونه ی مادرم بودیم ۵ تا خواهر و برادریم هر کدوم یه جا بودن من بودم و مادرم

من که اصلاپشیمون نیستم یه دونه دارم هیچ وقتم قرارنیس بیارم

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋