2777
2789
عنوان

چرا به مادر تک فرزندا حمله میکنید

1147 بازدید | 138 پست

چرا به مادر تک فرزندا حمله میکنید چرا فکر میکنید تک فرزندا بدبختن چند فرزندا خوشبختن چرا فکر میکنید دور از جون مرگ فقط برای تک فرزندا هستش دور از جون چند فرزندا دور از جونشون زبون اونایی که اینو تلقین میکنن لال مرگ برای بچه های اونا نیست این چه طرز فکری هستش آخه مگه چه فرقی هست بین تک دختر و تک‌پسر و تک فرزند چرا اذیت میکنید چرا درک نمیکنید شاید نتونستن دومی رو بیارن به هزار دلیل 

عزی،م برا خودت زندگی کن 

هر کاری کنی ی سری ها ایراد میگیرن

من خودم دسوت دارم بجه زیاد داسته باشم چون خودم همیشه تنها بودم

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کدوم احمقی حمله کرد و این چرندیات رو گفته؟

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

خدا نکنه عزیزم

منم یدونه پسر دارم فقط ، دلم میخواست حتی ۷  ۸ تا داشته باشم ولی مشغله اجازه نمیده

هرکس بنا به شرایط خودش تصمیم میگیره، حرص نخور جانم

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.

والا اتفاقا به نظر من تو این اوضاع اقتصادی تک فرزندی خیلییی بهتر از چند فرزندی هست

اونایی که به تک فرزندا توهین می کنن معمولا نارضایتی درونی شدید از زندگی خودشون دارن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

منم تک فرزندم همه تا میشنون ی جوری میشن میگن اخی چقد بدبختی تنهایی یا لوسی فلانی درصورتی که اصلا اینجوری نیست یا موقع ازدواج میگن طرف خاله و دایی نداره خب ماها ک داریم مگه دارن چیکار میکنن برامون سال تا سال نمیبینمشون

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

می‌تونستم دومی که سهله سومی رو هم بیارم....اما با این شرایط جامعه ترجیح دادم هم.ن یه دونه ام رو خوشبخت کنم و به ثمر برسونم...اصلا هم پشیمان نیستم و حرف هیچ کس هم برام اهمیت ندارد..مهمترین تصمیمی بود که باید دو نفره من و همسرم بگیریم که گرفتیم

یکی از بزرگترین خوشبختی هام اینه که وقتی مامان و بابام گفتن آبجی یا داداش میخوای گفتم نه و اونا بهم احترام گذاشتن

شاید یکسری معایب داشته باشه اما مزایای خیلی زیادی هم توی شرایط الان جامعه داره