2777
2789
عنوان

کاش شوهر نمیکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 23 پست
چرا والا تشکرم کردممن بهش محبت می کنم ولی درد و دل که میکنم اونطوری جوابمو میده . به جای اینکه دل دا ...

عزیزم خودت میگی کلا دو کلام حرف میزنید، اونم شما می‌بری تو فاز درد دل و غرغر...

خب میخواد چهار کلمه حرف خوب بشنوه انرژی مثبت بگیره...همه ش حس می‌کنه یه زن ضعیف گرفته. خودتو بذار جاش. یکی همممممه ش تو فاز غرغر باشه.

مشکل از عقد طولانیه. اگر زودتر عروسی کرده بودی، می‌فهمیدی که آدم با شوهرش نباید درد دل کنه. درد دل با دوست و دختر خاله. حتی اونم غلطه. با خدا فقط.

مرد ها از غرغر و زن غرغرو متنففففففرن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم خودت میگی کلا دو کلام حرف میزنید، اونم شما می‌بری تو فاز درد دل و غرغر...خب میخواد چهار کلمه ح ...

سلام میشه تاپیک سلام مشکلو نی نیارو تگ کنین مرده حرفای چیز میزنه

عزیزم خودت میگی کلا دو کلام حرف میزنید، اونم شما می‌بری تو فاز درد دل و غرغر...خب میخواد چهار کلمه ح ...

من غر نمیزنم . اون اینا رو به غر تعریف کرده

مثلا بهش میگم که من یکی از کارامو انجام ندادم . همین. اونم جوابش اینه که خب حتما پیگیرش نبودی براش وقت نمیزاری بسه چقدر حرف میزنی خستم کردی

همین و بس 

اگر این اسمش غره واقعا دیگ نمی دونم چی بگم

من غر نمیزنم . اون اینا رو به غر تعریف کردهمثلا بهش میگم که من یکی از کارامو انجام ندادم . همین. اون ...

آره عزیزم واقعا اسمش غره

کلا لازم نیست زیااااد آدم حرف بزنه.

دو کلام حرف خوب بزنید فقط...

اگر عروسی کرده بودی زودتر از اینا یاد می‌گرفتی...

اشکالی نداره حالا تمرین کن

پس باید چیکار کردخیلی حرف ها تو دلم بمونه؟

عزیزم ازدواج کردی باید بزرگ بشی

هرچی تو دلته نباید با شوهرت بگی که.

مگه بچه ای که کاری رو نکردی، به شوهر نگی تو دلت بمونه ؟؟؟

پس فردا خودت مادر میشی

با سیاست بودن یعنی همین. یعنی بدونی چی رو بگی. اککککثر حرفای ما خانم ها گفتن نداره گلم.

شما یه آدم عاقل و بالغی خودت واسه خودت شخصیت و برنامه و فکر داری. حالا یه همراهم تو زندگی داری. نمیشه کلا مشکلاتتو بریزی تو سر شوهرت. اونم این کار و بکنه اصلا جالب نیست. منتها مردها هیچ وقت اینطوری نمیکنن، زن ها نمیتونن درک کنن. میگن نههههه ما سنگ صبوریم.

ولی غر شنیدن تو طولانی مدت آدمو دلزده می‌کنه.

چند سالته عزیزم ؟