2777
2789
عنوان

این متن یلدا برای کسی که کات کرده مناسبه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 46 پست
چرا این حرفای منفی میزنی اه

چون کثافت کاری و خیانت و رابطه با پارتنر سابق و پیام به مردای قبلی زندگی را عادی سازی نکنین

خائن بودن و عاشق بودن را یکی نکنین

گند نزنین به زندگی یکی دیگه و با ذوق و افتخار از گوشی مخفی و ارتباط با دوست پسر دوران مجردی تون با وجود همسر، حرف نزنین

امیدوارم بدترین ها سر ادمای خائن بیاد

ادب، شعور، انسانیت اینها مثلا

اتفاقا ادب و شعور انسانیت میگه با کسی که کات کردی تموم کن دیگه ادامه نده که ذهن هردو مشغول شه این کارتون اصلا خوب نیست نه به نفع شماس نه به نفع ایشون 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا ادب و شعور انسانیت میگه با کسی که کات کردی تموم کن دیگه ادامه نده که ذهن هردو مشغول شه این کا ...

مخصوصا وقتی متاهل هستی و شوهر داری و گوشی مخفی تو مامانت پیدا کرده و گندکاری کردی قبلا

استارتر عزیز ببخشید که رک میگم 

لطفا این کارو نکن

به خدا قسم هیچ پسری و مردی  ارزش نداره همچین پیامی براش بفرستی  حتی اگه بگه برات میمیرم و فلان 

این کارو نکن به نظرم 

من خودم مجردم از یکی قبلا خوشم می اومد اونم همینطور مجرده

کات شده ارتباطمون بعده کات سه بار اون اومد 

اخرین بارم من رفتم دوباره تو ارتباط باهاش 

عین چی پشیمونم واقعا راست میگن چیزی رو که بالا اوردی دوباره .... 

بازم میگم‌هیچ مرد و پسری ارزش نداره به خاطرش اینهمه تایپ کنی و متن رومنتیک براش بفرستی 

عزیزم این کار و نکن اشتباه اشتباه اشتباه

عزیزم گور پدرش کسی که رفت واین همه تونبودنش زجرکشیدی روعجیبه چطورباز میتونی قبول کنی، حتی اگه رفتنش ...

گلم اصلا قرار نیست قبول بشه دوباره فقط این پسام واسه اینه که بدونه براش آرزوی خوبی ها رو داره طرف مقابلش 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

هنوز درگیرشی؟

داری بهش میگی ته قلبم بهت یه حسی هست

بعد اصرار داری که چیزی نیست؟

الان اگه این پیغام رو توی گوشی شوهرت واسه دوست‌دختر قبلیش ببینی بازم میگی از سر ادب و شعور و انسانیت شوهرم گفته هنوز بهت حس دارم و به یاد تمام لحظه ها خاطرات شیرین توی قلبم هستم و ....؟؟؟؟

اتفاقا ادب و شعور انسانیت میگه با کسی که کات کردی تموم کن دیگه ادامه نده که ذهن هردو مشغول شه این کا ...

معیارهای ادب و شعور و‌انسانیت جدیدا عوض شده ظاهرا 

والا من پارتتر سابقم رو ی جوری فراموش کردم بعد ازدواج که اصلا انگار ن انگار اون ادم ۷ سال تو زندکیم بود ختی اسمش بیاد حس عذاب وجدان پیدا میکنم بخاطر همسرم

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

هنوز درگیرشی؟داری بهش میگی ته قلبم بهت یه حسی هستبعد اصرار داری که چیزی نیست؟الان اگه این پیغام رو ت ...

فقط خواستم مودب باشم بخدا اگه اون پیام داد چی البته ویرایش کردم پیامم بعضی جاهاش حذف شد 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

معیارهای ادب و شعور و‌انسانیت جدیدا عوض شده ظاهرا والا من پارتتر سابقم رو ی جوری فراموش کردم بعد ازد ...

بیشتر به خودتون خوبی کردین 

من که خیری ندیدم از برگشت دوباره هرچن که طرف من قبلا خودش چن بار رفته و برگشته بود و هر دو مجردیم 

گلم اصلا قرار نیست قبول بشه دوباره فقط این پسام واسه اینه که بدونه براش آرزوی خوبی ها رو داره طرف مق ...

پسرا و مردا اصلا اینا چیزا براشون مهم نیست فک نکن میگه واووو چه ادم خوبی ولش کن اینا بهشون نگا کنی اعتماد به نفسشون میره بالا چه رسد به اینکه پیام بدی تازه پشتنم میگه با اینکه متاهله ولی تنش .... و آویزونه به خدا اصلا انقدر این مردا ذهنشون کثیفه اصلا با دید مثبت نگا نمیکنن جز اون استثناها