2777
2789
عنوان

تولددخترمواستوری کردم عمه حسودش یه تبریک نگفت 😐😑😤

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 74 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

معلونه که به سنه بچه 15ساله بیاد نی نی سایت که جی بشه ..دعوای خواهر شوهر و مادر شوهر ببینه یا تفاوت ...

اگه اینجوری بود که هیچ نمیزدن اینجور تاپیک هارو بترکونن 

به اندازه کافی دعوا تو فامیل دارم 

زندگی می‌چرخه عین تاس یه روز حکم میکنی یه روز التماس
وقتی یک خانواده هستیم پس یکسری وظایف داریم بوقتش باید انجام بدیماگر انجام ندادیم پس انتظار احترام هم ...

خب چرا پس فوری پیش شوهر اسی بیچاره گفته جرا بلاکم کردی، پس اونطوری نگاه کنیم، اینم زوری نیس که اسی اونو جزو فالوراش داشته باشه، کلا مشخصه عمه بی ادب و حسودی هس، که اینطوری میخاد به زنداداشه حرص بده 

اون بازم خوبه عمه من چشم دیدن منو برادرم رو کلا خانواده مارو نداره نمی‌دونم چرا زندگی خانواده پدرم ک ...

عمه های قدیم روول کن این باشوهرم خیلی جوره هاجالب تمام ریزودرشت کارای خودش باشوهرمه

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است
حسودکه همه میگن هس ولی شوهرم که خیلی زیاد هواشوداره

ربطی نداره ادم حسود دنیا هم داشته باشه باز چشم دیدن خوشحالی بقیه رو نداره فکر میکنه روی زمین این فقط باید خوش باشه

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

ربطی نداره ادم حسود دنیا هم داشته باشه باز چشم دیدن خوشحالی بقیه رو نداره فکر میکنه روی زمین این فقط ...

ببین شوهرم جونشوبراش میده خیلی هواشوداره خیلی باهم صمیمی هستن عجیب برام رفتاراش

وقتی یک خانواده هستیم پس یکسری وظایف داریم بوقتش باید انجام بدیماگر انجام ندادیم پس انتظار احترام هم ...

شاید به داداشش پیام داده تبریک‌گفته

من ارگ بم و خشت خشتم متلاشی        تو نقش جهان،هر وجبت ترمه و کاشی
خب چون تک خواهرشونه.عجب خواهر شوهر زرنگ و حسودی داری

من ازخدامه باهم صمیمی باشن شوهرمم تنهاس ازدار دنیا یه خواهرداره ولی تعجبم چرابچه های همچین برادری که جونشم میده براش نمیخواد😤