2777
2789
عنوان

برم یا بمونم

133 بازدید | 16 پست

از رفتارها و اخلاق شوهرم خسته شدم به شدت بچه ننه و طرفدار خانواده ش 

لجباز و بی منطق 

۴ سال ازدواج کردیم تا حالا به هیچ مناسبتی واسه من ی کادو نخریده 

اخلاق های بد زیاد داره 

ی بچه ۱ ساله هم دارم نمیدونم ازش جدا بشم یا بخاطر بچه م بسوزم و بسازم 😭😭😭😭😭😭

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه مستقلی از لحاظ مالی و از پس خودت میتونی بر بیای بچتو ببر و برو.

قانون بچه رو بهم میده؟

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
بله تا ۷ سال

خب بعدش رو چکار کنم ؟😭😭😭😭

دختره یا پسر؟

پسر

پسر

ببین عزیزم دختر خاله من از لحاظ مالی مستقل بود. بچه ش ۶ ماهه بود در قبال مهریه و طلا و همه چی حضانت بچه شو گرفت و طلاق گرفت

الان ۷ سال از اون طلاق میگذره حتی نذاشته شوهرش بچه رو ببینه چون خضانت داره یعنی تمام اختیارات اون بچه دست مادرشه.

ولی اون چون شاغل بود خونه گرفت و با بچه ش زندگی شونو مبکنن احتیاج به هیچ کسم ندارن 

الان توهم شرایط خودتو بسنج. همبن جوری تصمیم نگیر

خب بعدش رو چکار کنم ؟😭😭😭😭

دوباره نه سالگیش میتونه انتخاب کنه پیش کی باشه برمیگرده پیش خودت

ولی درکل نمیشه اینقدر سریع نسخه ی طلاق پیچید والا کادو نخریدن اونقدر دلیل محگمی واسه طلاق نیس

دوباره نه سالگیش میتونه انتخاب کنه پیش کی باشه برمیگرده پیش خودتولی درکل نمیشه اینقدر سریع نسخه ی طل ...

شما توی زندگی من نیستید ک قضاوت کنید 

کادو توی سر خودش و خانواده ش بخوره ....از لحاظ روانی مشکل دارن بخدا