2777
2789
عنوان

شما هر روز صدقه میدین

91 بازدید | 18 پست

کسی هست هر روز صدقه بده؟  من هی یادم میره ، چجوری میدین با چه روشی پول نقد که الان کم هست من معمولا با آپ میزنم ، چند روزه هی اتفاق های بد میوفته تصمیم گرفتم از این به بعد هر روز مرتب صدقه بذارم کنار

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول هر ماه و جمعه ها میدم

مال اول ماه رو میریزم به کارت یه موسسه ی آموزشی توی مناطق محروم 

جمعه هارم میریزم به یه موسسه ی مذهبی که فعالیت های آموزشی و تبلیغی داره 

هر موقع هم که نگرانی حس کنم باز میریزم به همین کارت

بله من هر روز نندازم ی مشکلی تو طول روز برام پیش میاد😥🤧

خیلی عادت خوبیه کاش منم هر روز میدادم

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
اره هر روز،، روزی چند بار

کاش منم یاد بگیرم خیلی عادت خوبیه خیلی تو چشم هستیم همش اتفاق بد میفته جایی میریم

اگه توی خیابون یا جایی گدا ببینم اگه توی کیفم پول نقد باشه میدم بهش .. یا اگه ببینم مشکلی یا گره ایی توی زندگیم افتاده به اینا که مرغ و خروس زنده میفروشن پول میدم یه مرغ قربونی کنن خودشون بدن به مستحق.. هر مرغ هم قیمتش ۲۰۰ هزار تومنه .. ولی این که بخوام هرروز صدقه بدم نه 

اول هر ماه و جمعه ها میدممال اول ماه رو میریزم به کارت یه موسسه ی آموزشی توی مناطق محروم جمعه هارم م ...

من نمیدونم چرا نمیتونم به این جور  جاها اعتماد کنم مثلا تو بعضی جاها می بینی نوشته صدقه  برای بچه های سرطانی ،ما خودمون مریض سرطانی داشتیم هیچ کمکی ندیدیم داروهاشونم گرون اگه میدونستم واقعا به دست این افراد میرسه خوشحال می شدم