نگین چقدر تاپیک میزنی بخدا ذهنم درگیره میدونم خوشبختی نمیاره باباش گفت 14 تا خانوادمم دیگ هیچ نگفتن حتی گفتن دخترمون راضی نیست ما راضیم دیگه گفتم کمه ما با هم دوست بودیم خانواده داماد مخالفه دیگه راضی شدن یک ماه دیگه نامزدیمه نامزدم فت یه شمش 100 گرمی میزنم اونم باز کمه خودشم راضی نیست نمیدونم چیکار کنم میترسم به خاطر یه مهریه بهم بخوره چون عاشقشم خانه هم نداره که بزنه اسمم گفت من هرچی درمیارم میزنم اسمت ولی نداره که اگه بهم بزنم احساس میکنم خودم نمیبخشم پشیمون میشم
کارشون زشته که هیچ......من همش به این فکر میکنم که خدای نکرده بعد همسرم...تکلیف من چی میشه؟؟!خوبدهمه چیزبه نام اوناست....یعنی اونا میان حق مارو میدن؟؟!...والا موندم حیرون....فقط خدا باید کمکم کنه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خداشوهرتونگهداره براتون ولی خدامیدونه بعداچیزی بدن یانه مگ کوتاه بیای ببخشی مهریتو ب شوهرت بگومیب ...
اینجا یکی از خانوما میگفت اگه همه چیزم به نام شوهرت باشه ولی مهریه نداشته باشی،بازم هیچی بهت تعلق نمیگیره.....
مهریه برام مهم نیست....فقط از قانون زیاد سر در نمیارم..میگم نکنه ببخشم و بعد متوجه بشم اشتباه کردم....یا فردای روز دستم به هیچ جا بند نباشه.....اصلا زن پولکی نیستم...فقط نگران آینده ام....خوب میگم تکلیف من در آینده چی میشه....نمیتونم که تو خیابون بمونم..یا بمونم زیر دست بچهام و عروس و داماد......بخدا موندم چیکار کنم.....
اینجا یکی از خانوما میگفت اگه همه چیزم به نام شوهرت باشه ولی مهریه نداشته باشی،بازم هیچی بهت تعلق نم ...
میدونی درسته ک پولکی نیسی ولی الان پول وسرمایه نداشتی کسی نگاهتم نمیکنه اگ مهریتم ببخشی صددرصدپشیمون میشی مگراینکه شوهرت چیزی ب نامت بزنه الان هم دوره زمونی نیس ک ب کسی اعتمادکنی
اگه اهل زندگی کردن و ساختن باشید هر دو نفرتون ،کار تمامه...مثلا ۵۰۰ بود چه مشکلی رو حل میکرد؟با توکل ...
اشتباه می کنین با توجه به قوانین کشور ما مهریه خیلی مهمه من خانمی را میشناسم که سالها با شوهرش با عشق و علاقه زندگی کرده بود ولی چون مهریه نداشت بعد از مرگ شوهرش بجز بچه ها ارث به مادرشوهرش رسیده بود و به اون خانم مبلغ خیلی کمی تعلق گرفته بود، عملا آواره و بی سرپناه شد درصورتیکه اگر مهریه کافی داشت با سن بالا اینطور بیچاره نمیشد.
من به 72 تام راضیم بخدا به 50 تام راضیم نمیزنه تو دوست داشتنش ش دارم
خانواده ات چه سوتی ای دادن
ببین خیلی خوشبحال خانواده داماد شده
اشتباه کردی
عرف همون صد و ده یا صد و چهارده تاست
به نظرم تجدیدنظر کن بگو من دلم صاف نیست دوست دارم مهریه ام طبق عرف باشه همون 110 یا 114
من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین
نه عزیزم اگه شرایط مالی نداشته باشن بیشتر از ۱۱۰ تا ازش نمیگیرن اگه مال و اموال داشته باشه و حقوقش ب ...
نه فدات این قانون در مورد خودمبلغ مهریه نیست یعنی قسط بندی میشه طبق توان مالی شخص و باید همه اش رو بده ولی بحث زندانی شدن برای مهریه فقط تا۱۱۰تاست وبالای اون رو نداشته باشه بده زندان نداره