2777
2789
عنوان

بچه ها مهریم خیلی کمه نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2890 بازدید | 167 پست
خب خداروشکر باهم خوشین ولی کارشون زشته😕

کارشون زشته که هیچ......من همش به این فکر میکنم که خدای نکرده بعد همسرم...تکلیف من چی میشه؟؟!خوبدهمه چیزبه نام اوناست....یعنی اونا میان حق مارو میدن؟؟!...والا موندم حیرون....فقط خدا باید کمکم کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کارشون زشته که هیچ......من همش به این فکر میکنم که خدای نکرده بعد همسرم...تکلیف من چی میشه؟؟!خوبدهمه ...

خداشوهرتونگهداره براتون  ولی خدامیدونه بعداچیزی بدن یانه  مگ کوتاه بیای ببخشی  مهریتو ب شوهرت بگومیبخشم ب شرط اینکه یه چیزی ازاموالت ب نامم بزنی

خداشوهرتونگهداره براتون ولی خدامیدونه بعداچیزی بدن یانه مگ کوتاه بیای ببخشی مهریتو ب شوهرت بگومیب ...

اینجا یکی از خانوما میگفت اگه همه چیزم به نام شوهرت باشه ولی مهریه نداشته باشی،بازم هیچی بهت تعلق نمیگیره.....

مهریه برام مهم نیست....فقط از قانون زیاد سر در نمیارم..میگم نکنه ببخشم و بعد متوجه بشم اشتباه کردم....یا فردای روز دستم به هیچ جا بند نباشه.....اصلا زن پولکی نیستم...فقط نگران آینده ام....خوب میگم تکلیف من در آینده چی میشه....نمیتونم که تو خیابون بمونم..یا بمونم زیر دست بچهام و عروس و داماد......بخدا موندم چیکار کنم.....

اینجا یکی از خانوما میگفت اگه همه چیزم به نام شوهرت باشه ولی مهریه نداشته باشی،بازم هیچی بهت تعلق نم ...

میدونی درسته ک پولکی نیسی ولی الان پول وسرمایه نداشتی کسی نگاهتم نمیکنه اگ مهریتم ببخشی صددرصدپشیمون میشی مگراینکه شوهرت چیزی ب نامت بزنه الان هم دوره زمونی نیس ک ب کسی اعتمادکنی 

اگه اهل زندگی کردن و ساختن باشید هر دو نفرتون ،کار تمامه...مثلا ۵۰۰ بود چه مشکلی رو حل میکرد؟با توکل ...

اشتباه می کنین با توجه به قوانین کشور ما مهریه خیلی مهمه من خانمی را میشناسم که سال‌ها با شوهرش با عشق و علاقه زندگی کرده بود ولی چون مهریه نداشت بعد از مرگ شوهرش بجز بچه ها ارث به مادرشوهرش رسیده بود و  به اون خانم مبلغ خیلی کمی تعلق گرفته بود، عملا آواره و بی سرپناه شد درصورتیکه اگر مهریه کافی داشت با سن بالا اینطور بیچاره نمیشد.

اینجا یکی از خانوما میگفت اگه همه چیزم به نام شوهرت باشه ولی مهریه نداشته باشی،بازم هیچی بهت تعلق نم ...

اگه فکر می کنی بگی مهریه تو می بخشی و در عوض اموالشو به اسم خودت برنه اذیتت می کنه، می تونی بگی که به اسم بچه هاتون بزنه

البته اگه سن بچه هات به 18 سال نزدیک و یا بیشتر از 18 باشه بهتره، که مدیریت اموالشون با همسر و پدر همسرت نباشه

آفرین اونم که مهریش زیاده ی مشکل داره...من سال ۸۲ مهریم ۴۱۴ تاست..شوهرم به اسرار خانوادش تمام مالو ا ...

عزیزم به نظرم اصلا اینکار و نکن وقتی شوهر شما بهتون اطمینان نداره و همه چیو زده به اسم خانوادش شما چرا باید اعتماد کنی؟

بهش بگو به من ربطی نداره من وظیفه ندارم مهریه خودمو ببخشم تو‌ دلت میخواد امولاتو به نام خودت بزنی بزن چه ربطی به مهریه من داره

مهریه بیضتر از این زندان نداره وگرنه هرچقد باشه باید پرداختش کنه

نه عزیزم اگه شرایط مالی نداشته باشن بیشتر از ۱۱۰ تا ازش نمیگیرن 

اگه مال و اموال داشته باشه و حقوقش بالا باشه کامل میگیرن

من به 72 تام راضیم بخدا به 50 تام راضیم نمیزنه تو دوست داشتنش ش دارم

خانواده ات چه سوتی ای دادن

ببین خیلی خوشبحال خانواده داماد شده

اشتباه کردی 

عرف همون صد و ده یا صد و چهارده تاست

به نظرم تجدیدنظر کن بگو من دلم صاف نیست دوست دارم مهریه ام طبق عرف باشه همون 110 یا 114

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
نه عزیزم اگه شرایط مالی نداشته باشن بیشتر از ۱۱۰ تا ازش نمیگیرن اگه مال و اموال داشته باشه و حقوقش ب ...

نه فدات این قانون در مورد خود‌مبلغ مهریه نیست یعنی قسط بندی میشه طبق توان مالی شخص و باید همه اش رو بده ولی بحث زندانی شدن برای مهریه فقط تا۱۱۰تاست و‌بالای اون رو نداشته باشه بده زندان نداره

نه فدات این قانون در مورد خود‌مبلغ مهریه نیست یعنی قسط بندی میشه طبق توان مالی شخص و باید همه اش رو ...

همون میشه دیگه اگه بیشتر از ۱۱۰ تا نداشته باشه بده کاریش ندارن اونم نمیده😅

اگه زندگیت خوبه مگه دنبال بهونه ای؟

مهریه که خوشبخت نمیکنه عزیزمن بی خود ذهنتو با این چیزا خراب نکن الکی گند نزن به زندگیت

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️