2777
2789
چون دیشب گرفت خونه ننش خوابید،فک‌کرد من خونه بابامم بهش زنگ زدم ک کجایی،گفت خوابم گرفته خوابیدم،فک‌ک ...

بگم چقدر لوس و بی نمکی بهت برمیخوره؟؟؟ 

خب بگیر بخواب خونه ات ،چی میشه مگه؟؟؟ 

رو‌ مخ اون بدبخت ،که خدا زد پس کله اشاومد تو رو‌ گرفت هم نرو ، 

برو زنگ بزن به شوهرت ،بروافرین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگم چقدر لوس و بی نمکی بهت برمیخوره؟؟؟ خب بگیر بخواب خونه ات ،چی میشه مگه؟؟؟ رو‌ مخ اون بدبخت ،که خد ...

😕😕 چقد شل میگیرین همه چیووووو

ینی چی

برا چی ازدواج‌کرده؟

میمرد زنگ بزنه ببینه کجام؟

😕😕 چقد شل میگیرین همه چیوووووینی چیبرا چی ازدواج‌کرده؟میمرد زنگ بزنه ببینه کجام؟

این حرفا را وقتی ارومیت بهش بگو 

بگو که میدونی که بدون توخوابم نمیبره 

بگو ناراحت میشم که نپرسیدی کجام و ازین حرفا

جنگ چیه دختر 

این حرفا را وقتی ارومیت بهش بگو بگو که میدونی که بدون توخوابم نمیبره بگو ناراحت میشم که نپرسیدی کجام ...

نمیخام🥺

حرف طلاق هم ک‌میزنم میگه هیچ کاری نمیکنی،الکی حرف نزن پس،میگ بهتر از من نمیتونی پیدا کنی،میگه از من خوشت میاد ک‌طلاق نمیگیری

نه خواهر دعوا نکن...روز زن نزدیکه...فعلا مهربون باش. روز مرد که شد قهر کن

یاد زن داداشم افتادم ۱۲ ماه سال همیشه با داداشم دعوا  داره ۲  روز مونده ب روز زن فرشته میشه 🤣🤣🤣🤣بعد روز زن دوباره شروع از اول🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🌸تو مگو همه به جَنگند و  ز صلح من چه آید؟🌸تو یکی نِه ای هزاری تو چراغ خود بر افروز🌸
اگه قلبا دوستش داری ،بساز رابطه تونو .حرف طلاق هیچ وقت نزن که قبحش بریزه ، تو طلاق هیچی نیست ،

وقتی شبو‌ اونجا مونده،وقتی دیروز کلا زنگ نزده ک بفهمه کجام 

احساس میکنم مهم نیستم براش

همون بهتر ک تموم شه

بچه هم ک‌نداریم