2777
2789
عنوان

با بچه دوماهه یلدا دعوتم

276 بازدید | 22 پست

خونه پدرشوهرم جمعیتشونم زیاده مادرشوهرم چند روزه هی زنگ میزنه بیا بیا بخاطر ویروس دو هفته نرفتم خونشون الان اینقدر گفت بیا نمیدونم چکارکنم شوهرم میگه باز میخای زندانیم کنی بش گفتم تو برو چکارمون داری نمیدونم چکار کنم حتی برا بچم لباس یلدایی گرفتم ولی همش میترسم 

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .

چی میخواد بشه مگه

زندگی رو هم واسه خودت سخت میکنی هم شوهرت هم بچت

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ب نظرم نرو. بچت خیلی کوچیکه، ویروسای مختلف هم اومده که خیلی قوی و سنگینن. بزار هرکی هرچی میخواد بگه. 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

چرا خودت اذیت میکنی برو بهتون خوش میگذره

بفکر مریضی هم باش هر چی بیشتر سخت بگیری بیشتر بچه مریضه

از همین اول سخت نگیر و همه جا برین تا بچه عادت کنه به همه فضاها 

وگرنه بعدا یه جای جدید رفتین بچه لج میاد و دیونت میکنه

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود...
مگه خبر داری که اونجا کسی مریضه؟اگه نه فقط داری عروس بازی درمیاری

😄😄وای نه عروس بازی درنمیارم فقط نگرانم کسی مریض باشه و بیاد چون خودشونم کلی بچه دارن بچه ها مریض باشنم میان اینجور مراسمو رد نمیکنن

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .
😄😄وای نه عروس بازی درنمیارم فقط نگرانم کسی مریض باشه و بیاد چون خودشونم کلی بچه دارن بچه ها مریض ب ...

مدرسه ای باشن که شک نکن هزارجور مریضی دارن. دختر من از مهر مریضه سرفه میکنه. فقط سه روز خوب میشه باز ویروس جدید.

حداقل تا شش ماهگیش صبر کن که اگه دور از جون چیزیش شد بتونه دارو بخوره

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
چرا خودت اذیت میکنی برو بهتون خوش میگذرهبفکر مریضی هم باش هر چی بیشتر سخت بگیری بیشتر بچه مریضهاز هم ...

دقیقا . بعد بچه میره مدرسه هر روز مریضه میگن چرا اینجوره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

منی که نوزاد دارم درکت میکنم به نظرم یه بهونه بیار نرو طفلک پسر من دوهفته افتاد بخاطر این ویروسای عجیب اونا بزرگن شاید ناقل باشن به شوهرتم بگو که اگه دوراز جون مریض شه کدومشون میان شب بیداری میکنن

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴