2777
2789
عنوان

پسرا جواب بدن لطفا دخترا جواب ندن وگرنه بی احترامی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 101 پست
یه چیزی هم بهت بگم من به هیچ امامی اعتقاد ندارم ولی به خدا خیلی اعتقاد دارم از اون کمک خواستم که این ...

انشالله بهترین چیز رو خدا نصیبتون کنه...

ببخشید اگه توی تاپیکتون شوخی کردم قصدم آزرده کردن شما نبود بیشتر هدفم اینه مورد سو استفاده قرار نگیرید بخدا

امیدوارم خدا بهترینارو نصیبتون بکنه و عشق پاک و خوب نصیبتون بشه...

ببخشید اگه شوخی کردم

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حرفتون واقعا عالی بود 🙏 ممنونم که این همه تایپ کردید و وقت گذاشتید

خواهش میکنم لطف دارید انشالله خدا سلامتی و عمر گرانبها بهتون بده 🌹🙌

شوخی نبود توهین نبود تو نمیدونی من چی کشیدم تو زندگی منی؟؟؟

ببخشید شرمنده من بخاطر همین توصیه بهتون کردم پولتونو خرج این چیزا نکنید اون فرد داره از آب گل آلود ماهیشو میگیره...

گرچه میدونم متقاعد نمیشید و حرف خودتونو میزنید...

پس ازتون عذر میخوام اگه ناراحتتون کردم من نیتم خیر بود...

تاپیکتونم ترک میکنم همین الان

خواهش میکنم لطف دارید انشالله خدا سلامتی و عمر گرانبها بهتون بده 🌹🙌

ان شالله خدا همیشه نگهدارتون باشه و به همه ارزوهاتون برسید 🙏🌹

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
کسی که خودشو زده به خواب نمیتونی به زور بیدارش کنی بذار با همون طلسم وفالگیرش دلش خوش باشه😂

این حرفمو یادت باشه من یبار قضاوت کردم یه بنده خدایی و خدا زد تو کاسه ام بای👋

ببخشید شرمنده من بخاطر همین توصیه بهتون کردم پولتونو خرج این چیزا نکنید اون فرد داره از آب گل آلود م ...

لطف میکنین برین چون فقط انرژی منفی دادین ایشالله برگرده به خودت یه روزی دچارش میشی میدونی چرا چون منم قضاوت کردم یه بنده خدایی و زندگی میچرخه👋