2777
2789
خدا بدادت برسه سه شبه درگیرم بچه هام میبینی دمای بدنشون مثلا رو 36 هست یهو لرز شروع میشه دما میره رو ...

منم پنجمین شبه پسرم تب داره، تنهام هستم، دندون درد دارم،پریودم هستم

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای خدا سلامتی بدهاز ویروس جدید گرفتن؟

چیز دیگه نیست نه علائم سرماخوردگی دارن نه چیز دیگه فقط تب لامصب خیلی مقاومه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
آره منم نخوابیدم،خودمم سرماخوردم ناجور میگم گوشیم رو بزارم روساعت هی بلند شم نگاه کنم بچموچندسالشونه ...

من گوشیمو گذاشتم هر یه ساعت بیدار میشم الان ۵شبه وضعیت همینه. حتما گوشیتو بذار حتماا

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
پسرم ده ماهدخترم ۲۶ماه

نخوابیاااا میبینی نیم ساعت تبش پایینه سه ساعت طول میکشه باز تبش رو کنترل کنی

من خودمم با بچه هام مریض شدم اما دیگه بلند شدم مجبوری

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
ای وای چرا اینقدر طولانی

اشتباه کردم دکتر نبردمش صبح میبرمش ، از مهد ویروس گرفته ، مامان یکی از بچه های مهد میگفت که پسر منم همینه ۴شب تب شدید

اشتباه کردم دکتر نبردمش صبح میبرمش ، از مهد ویروس گرفته ، مامان یکی از بچه های مهد میگفت که پسر منم ...

منم نبردم ربطی به دکتر نداره 

دیشب بردمش گفت ببر دوره اش بگذره تبش رو کنترل کن فقط