2777
2789
عنوان

امروز همه فکر شب یلدان ولی من🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 112 پست

ببین میدونم خیلی ناراحتی واقعا سخته حق داری ولی به خدا که امسال هیچ کس شب یلدا نداره دلار ۷۸ تومن توروخدا فکر شب یلدا نباش اوضاع خیلی خیته 

فردا شب یه شب معمولیه اگه مردم انسانیت داشته باشن نباید امسال شب یلدا برگزار کنن به خاطر شرمندگی به خاطر بی پولی به خاطر خیلی چیزا 

به اینا فکر کن دلت اروم میگیره در حالت خنثی برو خونه مادرشوهرت شامتو بخور برگرد خونه 

در این دنیا کسی بی غم نباشداگر باشد بنی آدم نباشدبه جای فکر کردن به مسائلی که غصه میارن فکر کنید خود ...

به همونا فکر میکنم که سرپا هستم

همین که بچم بخنده و خانوادم سلامتن منو زنده نگه داشته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زیادی سخت گرفتی همه ک خونه کسی نمی رن خیلی ها خونه خودشون می‌مونن میتونی تو اونارو رو دعوت کنی دور ه ...

نمیشه که

مادرم نمیتونه مادرشو تنهادبذاره

میرم سر میزنم ولی شب نشینی نه

نمیشه کهمادرم نمیتونه مادرشو تنهادبذارهمیرم سر میزنم ولی شب نشینی نه

منم خونه خودم هستم اصلا یاد ندارم ی بار مادرشوهرم مارو دعوت کنه بی خیال 

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉تلگرام https://t.me/froshgah_aisan  واتسآپ https://chat.whatsapp.com/Bb1bp94frsq01h4TXFigMU

اگر پس اندازی دارید میتونیدبه مادر بدید تا شام و خوراکی از بیرون تهیه کنن

در اون حد نیستن که

دارن.حقوق بگیرن

ولی استقلال مکانی ندارن

خونه خودشون بود بچم تخریب هم میکرد هیشکی جرات نداش چیزی بگه.خونه مادربزرگم مثل سرباز خونس

چقدر سختش کردی، غریبی یعنی چی؟ خداروشکر سایشون بالاسرته خونه امیدتن، برو پیششون مگه قراره چیکار کنین که معذبی، به این فکر کن یکی مثل من خونه امید نداره که حتی یه سر شب یلدا بره اونجا.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
حرف بزنیم؟

بقیمون داریم گل لگد میکنیم اینجا؟

همینجا بزن حرفتو فیض بردیم شاید

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم