2777
2789
عنوان

اطرافیانم همه دارن عروسی میگیرن انگار فقط من زیادی بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 65 پست
هعی منم شدیدا این حس رو دارم خیلی حس تنهایی میکنم من نوه بزرگ دو طرف خانوادم هستم ولی همه کوچکترا از ...

انشاالله امسال ازدواج میکنی تا عید به بخت خوب نسیبت میشه

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

آره بابا هیشکی نگام نکرد کلا حس نخواستنی بودن میکنم دیگه

اعتماد ب تفس نداری دیگ 

شغلت چیه

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونم ولی میدونی مشکلم چیه؟خیلی تو انتخاب لباس عروس خونه جهاز حلقه فلان تالار فلان میکاپ ارتیست خیل ...

میدونم چی میگی فقط سعی کن زیاد تو محیط و جوی که اونا هستن نباشی و مثلا پیجشونو چک نکنی و خودتو بیشتر سرگرم کارای خودت کنی تا کمتر این فکرا بیاد سراغت...بیشتر با دوستای مجردت که تو فاز ازدواج نیستن وقت بگذرون

اعتماد ب تفس نداری دیگ شغلت چیه

آخه وقتی هیشکی نگات نمیکنه رفته رفته اعتماد به نفستم از بین میره شغل ثابت ندارم اما خیلی بیرون خونه هستم و با خیلیا سر و کار دارم و سر و کله میزنم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
چندسالته شاغلی

من ۲۲

نه دانشجو🥲

عزیزم کاربری دست دو نفر هست..✌️..درواقع میشه گفت چند نفر😂 😑اخه به هرکس گفتم همچین سایتی هس میشه از بقیه کمک گرفت اوناهم اینجا با کاربری من سوالات ومشکلاتشون بیان کردن🫠🙂ناگفته نماند چندین بار هم تعلیق شده😶🫣
انشاالله امسال ازدواج میکنی تا عید به بخت خوب نسیبت میشه

امیدوارم اونی که شبیه خودم باشه بشه

ممنون از دعات عزیزم خدا هرچی بخوایی بهت بده

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

میدونم چی میگی فقط سعی کن زیاد تو محیط و جوی که اونا هستن نباشی و مثلا پیجشونو چک نکنی و خودتو بیشتر ...

من اصلا دوستی ندارم

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
آخه وقتی هیشکی نگات نمیکنه رفته رفته اعتماد به نفستم از بین میره شغل ثابت ندارم اما خیلی بیرون خونه ...

چرا فکر نمیکنی نگاه نمییکنن بهه خودت برس 

من ۲۲نه دانشجو🥲

خب فکر کنم اخرای دانشجوییته منم دانشگاه اصلا مورد نداشتم چون رشتم طوری بود پسر دوتا داشتیم کلا

امیدوارم اونی که شبیه خودم باشه بشهممنون از دعات عزیزم خدا هرچی بخوایی بهت بده

اره اصلا ناامید نشو فقط یکم تو اجتماع بباش خودتو ارتقا بده. همه جوره 

من الان این خاستگارم غریبه بود یهویی اومد خیلی خسیس  و بی شخصیت  بود رد کردم 

ناامید نباش انرژی منفی خیلی بده یکدفعه میبینی هیچ خاستگاری نداری یهو یه نفر خوب میاد ب دلت میشینه 

فکر نکن چون رل نداری خاستگارم نمیاد. الان دیگ رل. واسه سرگرمیه بااین گروونی. 

خب فکر کنم اخرای دانشجوییته منم دانشگاه اصلا مورد نداشتم چون رشتم طوری بود پسر دوتا داشتیم کلا

اره دقیقا برا منم همینجوریه🥲رشتم بیشتر برا دخترها و پسری نیس شاید یکی دوتا اونام نمیان کلاس

عزیزم کاربری دست دو نفر هست..✌️..درواقع میشه گفت چند نفر😂 😑اخه به هرکس گفتم همچین سایتی هس میشه از بقیه کمک گرفت اوناهم اینجا با کاربری من سوالات ومشکلاتشون بیان کردن🫠🙂ناگفته نماند چندین بار هم تعلیق شده😶🫣
اره دقیقا برا منم همینجوریه🥲رشتم بیشتر برا دخترها و پسری نیس شاید یکی دوتا اونام نمیان کلاس

اوناام داغون🤣عیب نداره تو احتماع باش