2777
2789
عنوان

اطرافیانم همه دارن عروسی میگیرن انگار فقط من زیادی بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 65 پست
خیلی وقت داری کهه

حرفم سر وقت و سن نیست.امضامو بخون میفهمی چی شده

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سنت حالا کمه عجله اب نیست که ایشالله توام توپشو میگیری

میدونم سنم کمه کاری به سنم ندارم

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
فکر کردم بالای ۳۰ سالته😄

سنم برام مهم نیست اینکه دنیا برای من نخاست مهمه

به خودت فرصت سوگ بده درست میشه حالت 

آینده ماله توسعه عزیزم 

زندگی مال توعه

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

عزیزم شاید قسمت و بختت برای دو سال دیگه باشه و اتفاقا بهترین زمان اون موقع باشه ...کی گفته اینایی که دور و برت هستن همشون قراره خوشبخت شن؟ شاید موقع عروسی تو یه سریا دنبال طلاق باشن...اینجوری بخوای فکر کنی همش حس میکنی از بقیه عقبی

منم میلی به ازدواج ندارم ولی وقتی میبینم همه انجام میدن یه حسی میگه نگاه ازدواج مثل شکلات خوردن شده

توهم برو یه شکلات بردار عقب نمونی😅

ولی خب صبر میکنم عروسی ها تموم شه حسه بپره

گول نمیخورم

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه.