من هیچی ولی اونجا بهم گفتن ساک حاملگی دیده نمیشه پس خارج رحمه
مگه ازت سونو گرفتن؟؟؟؟هفته شیش به بعد تازه ساک بارداری و جنین دیده میشه چه طوری گفتن اخه دیده نمیشه الان خیلیییییی زوده واسه دیدن ساک
فقط 35 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یه چیزی گفته برا خودش چهارهفته واقعااااا زوده واسه دیدن ساک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍
منم ۱۲روز یا۱۳روز بعد اولین اقدامم توروز تخمک گذازیم سینه هام بشدت دردمیکردتالان ک ۱۴روز دردشدید دار ...
منم اینجوری بودم تقریبا
انشاءالله که بارداری😍
1
5
10
15
20
25
30
35
40