2777
2789
عنوان

امشب نامزدیم بود انقد گریه کردم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 116008 بازدید | 712 پست
😪اخه سوخیای دیگم کرد نگاش میکرد اسمشو صدا میزد همش تعارفش میکردمیدونم رفتارام زنندس ولی دست خودمم ن ...

بنظرم اولشه حساس شدی 

سعی کن کمترش کنی چون هم خودت هم همسرت رو اذیت میکنی و از این رابطه جفتتون خسته میشیدیسری ادما باهم بزرگ شدن به خصوص اگه سناشون بهم نزدیک باشه

من خودم با پسرعمه هام بزرگ شدم وقتی میبینمشون بهشون دست میدم حتی با یسریا روبوسی میکنم کلی باهم صحبت و شوخی میکنیم فیلم میبینیم باهم یا گیم بازی میکنیم واقعا همه اینکارارو بی منظور انجام میدیم چون از بچکی همینجور بزرگ شدیم همینقدر بهم نزدیک بودیم من تا قبل ازدواجم خونه همشون تابستونا میرفتم یه هفته میموندم 

شاید همسر توهم رابطش با دختزخالش اینجوریه واقعا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا سر یه شوهر خودت پیر نکنی با گریه زاری مریض میشی ها از من گفتن جنبه شوهر کردن داشته باش

آفرین 

جمله آخرتون چقدر عالیه 

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

والا من شوهرم با همه فامیلاشون از کوچیک. و بزرگ دست میده 

پیش همشونم میشینه 

حجابم ندارن ولی معمولی لباس میپوشن

شماره همشونم داره ولی زنگ نمیزنه ب هیچ زنی بجز زن برادرش ک اونم مگه کاری پیش بیاد 

تا حالا من کوچکترین حساسیتی نداشتم چون هم اونا پاکن هم شوهرمو ندیدم چشم چرونی کنه 

یا پریودی یا مشکل روانی داری

امید به خودی خود مانند یک ستاره است که در آفتاب سعادت دیده نمی شود و تنها در شب مصیبت کشف می شود. گویی همه‌چیز را از دست داده‌اید. باز هم امید وجود دارد. امید همچون پرنده‌ای است که بال و پر دارد، در روح ما لانه می‌گزیند، بدون گفتن هیچ کلمه‌ای، آواز می‌خواند و هرگز متوقف نمی‌شود..🌈💚
راستش نمیدومم اما حالتام اینطوریهگاهی وقتا شادم بی دلیل گاهی وقتا بی دلیل گریه میکنمبعضی وقتا تصمیم ...

بر خلاف نظر همه بنظرم بیشتر از اینک تو مقصر باشی نامزدت مقصره..‌.

اگ پسر ب دختر ثابت کنه دوسش داره دیگ آدم شکاک نیست وقتی از عشقش ب خودت مطمئن باشی ب اندازه کافی ازش توجه و عشق دریافت کنی دیگ شوخی با بقیه برات مهم نیست چون میدونی ک اون فقط تورو دوست داره 

تو از شوخی نامزدت با دخترخالش ناراحت نشدی از ... شاید کم توجهیش دلت گرفته 

هیـچ تکیــه گــــاهی محکـــم تـر از شونه های خُـودِت نیست..🙃️

نبقران سر این کلی گریه کردم

دوروز دیگه میگن دختره دیوانه س و دوقطبی و طلاقت میده لوس بازی که نبوده که ناز کش داشته باشی خیلی بی مزه بودی دوروز دیگه ازت فرار میکنه

بیچاره شاهین صمدپور هر چی تلاش میکنه بی فایده هست .اسفند دود کن نظر شدی ؟؟؟؟؟سی و یک نفر هم لایک کرد ...

اونوقت تعطیلی چه ربطی به کوته نظری داره؟

حالا نظر رو باهات موافقم.

ولی عزیزم همین تعطیلی بخاطر ناترازی های انرژی هستش که اقایون مسئول بی فکر تا تونستن مخازن رو خالی کردن 

وقتی بحران انرژی داریم راهکارچیه

بر خلاف نظر همه بنظرم بیشتر از اینک تو مقصر باشی نامزدت مقصره..‌.اگ پسر ب دختر ثابت کنه دوسش داره دی ...

اینا به نامزدی رسیدن که نامزدش خطا کنه و ایراد از ایشون باشه؟

شاید ازدواجهای شما از تاخر به تقدمه که اینجور تشخیص دادید‌

هان؟🤔