2777
2789
عنوان

امشب نامزدیم بود انقد گریه کردم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 109929 بازدید | 693 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من حتما به نامزدم نشون میدم😂😂 تا بگم رو من حساسی

😅🤣🥴🥴شرف من و ب باد دادید🤣😂همه نشون شوهراتون دادید گفتید عه اینو ببیننن چطوره تو ب من‌میگی حساسسس

شوخی میکنم😂

ینی اینک گفتع بشین سر جام قیرتی شده؟

من اینجوری حس کردم

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
😅🤣🥴🥴شرف من و ب باد دادید🤣😂همه نشون شوهراتون دادید گفتید عه اینو ببیننن چطوره تو ب من‌میگی حساس ...

😂😂😂😂آخه همش میگه تو حساسی رو من تو حسودی رو من حالا من بیچاره اصلا غر نمی‌زنم 😂😂😂

عزیزم افسردگی نداری؟ 

حتما روانپزشک برو 

چون منم اینجوری بودم و یکی بهم پیشنهاد داد برم روانپزشک

الان خیلی بهترم 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

اولین باری که همسرم تو مهمونی خانوادگیمون بود من با پسر عموم خیلی شوخی داشتم به نظرم اشکال نداشت که ۱۰ سال ازم کوچیکتره و مثل داداشم۶ باهاش راحت باشم

انقدر شوهرم ناراحت شد تا اخر مهمونی گرفته بود اخرش دیگع انقدر پرسیدم گفت دلیل ناراحتیشو دیگه از اون موقع اونقدر شوخی نمیکنم با پسرعموم یعنی ۵۰درصد شده و در حد همون پسرعموهای دیگس نه مثل داداشم

خلاصه همسر توام شاید همینجوریه و نمیدونه و طبق عادت قبل ازدواج رفتار کرده 🙂 راحت میتونی با حرف زدن و گفتن احساست این قضیه رو درست کنی 

البته واسه شما شوخی خاصی نبوده فعلا

نامرت سبک بازی درآورده یبار پیش خودش بایه مرد یاپسر خوش قدوهیکل شوخی کنادم شه

مرد هیچ کسیو به زنش ترجیح نمیده.حتی اون خیانتکارش

این افکار ماست که خودمون رو آزار میدیم.

چهارتا خط هم راجع ب تغذیه مطالعه داشتم کمکی بربیاد دریغ نمیکنم.
عزیزم افسردگی نداری؟ حتما روانپزشک برو چون منم اینجوری بودم و یکی بهم پیشنهاد داد برم روانپزشکالان خ ...

راستش نمیدومم اما حالتام اینطوریه

گاهی وقتا شادم بی دلیل گاهی وقتا بی دلیل گریه میکنم

بعضی وقتا تصمیم میگیرم مهربون شم اما بعد از دوساعت ی دعوای شدید راه میندازم

همش خودمو بابت کارا و حرفای گذشته سرزنش میکنم

اعتماد ب نفس ندارم

ب همه چی شک دارم

گاهی وقتا واقعنن حس میکنم دارم خفه میشم اگ نامزدم کاری کنه ب روش نیارم

قاطی میکنم کلن 

حساس بشدت هستم فک میکنم نامزدم عاشق همس🤐🤣ببخشید البته

رنجور و ناراحتم ب شدت بعضی وقتا عصبی بشم فوش معمولی میدم ن زشت

گاهی وقتا دنباا بهونم دعوا کنم با نامزدم

تو تنهایام باهاش دعوا میکنم 😣🤐ینی خودم با خودم بحث میکنم