2777
2789
عنوان

امشب نامزدیم بود انقد گریه کردم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 115624 بازدید | 712 پست
نه عزیزم اینجوری که میگه پیام بدن اصلا ربطی به ذهن مریض نداره اصلا حالا شوخی در حضورت خودت نمیگم اما ...

ب دور از چشم منم ک خیلییی باهاش شوخی میکنه خود دخترخالش گف خخ

اخه راست میگی ولی خب قبلن سابقه داشته این رفتارو ازش دیدم ک خیانت کرده براهمین زیاد حساس شدم

مثلا چجور خیانتی؟ 

اصلا تو به چی میگی خیانت؟ 

باید دید واقعا خیانته یا تصور خیانت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای این بخواد با دختر خالش دست و روبوسی کنه چی میشه؟ 

نمیخوام توهین یا مسخره کنم عزیزم ولی بیش از حد حساسی شوهرت هیچ اشتباهی نکرده دختر خالشم همینطور 

میتونم خیلی طولانی تر بنویسم ولی ظرفیتت رو باز کن این خیلی بیش از حد حساسیته بعدا خودت بیشتر از همه اذیت میشی 

اهمیت نده باور کن ک اینا عادیه 

شب نامزدی برادرم عروس که دخترعموم بود بعد شب نامزدی به داداشم گفت چرا دست اون یکی دخترعمومونو گرفتی رقصیدی درحالیکع هردوتاشون مث خواهر بودند داداشمم  فرداش نامزدیو بهم زد گفت نمیخام چون اون به دختر عموشم شک داره

خب دیگه 

ازش بپرس خودش دوست داره پسرخالت یا هرکی اینقدر باهات بگو بخند داشته باشه

ببین البته بعضیا واقعا هیچی تو دلشون نیستا ولی خب اگر نمیتونی قبول کنی بهتره باهاش درمیون بزاری جنگ اول به از صلح اخره

وای این بخواد با دختر خالش دست و روبوسی کنه چی میشه؟ نمیخوام توهین یا مسخره کنم عزیزم ولی بیش از حد ...

😂🤣🤣🤣یا حسین دیشب دیدم شوخی میکردن قاطی کردع بودددم🥴🥴🤣رفتارام از حالت نورمال خارج شدن

از الان دیگ سعی میکنم اصلنننن حسادت نکنم

حساسیت نشون نده 

ما الان نوه هامون خیلی باهم خوبن کنترهم می شینند حرف می زنند بازی می کنند از کوچک تا بزرگ داریم دبیرستانی ودانشگاهی و...اصلا به هم دید جنسیت ندارند

مثل خواهر برادرن باهم 

حالا اینها که اینجورن ازدواج هم بکنند باهم راحتن بااینکه ماخانواده ی مذهبی هستیم الان دیشب چهارتا پسر بادوتا دختر سه تا سه تا تیم شدند گل یا پوچ کوچیکه هشت بزرگه دانشجو 

دوتا دختر دوازدهمی وهشتمی ....

حساس نشو الان همسرت شما راانتخاب کرده به مرور درگیر زندگی بشه شاید درسال دخترخاله شو یکی دوبار هم نبینه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

حساسیت نشون نده ما الان نوه هامون خیلی باهم خوبن کنترهم می شینند حرف می زنند بازی می کنند از کوچک تا ...

مرسی عزیزم بابت نصیحتت

اگ اینطور پیش بره سر یه ماه پیر میشم

میترسم 🤐😂این حجم از حساس بودن ی چیزی مث پارانئویدی چیزی پشتش مخفی شده باشع خودم نفهمم

مرسی عزیزم بابت نصیحتتاگ اینطور پیش بره سر یه ماه پیر میشممیترسم 🤐😂این حجم از حساس بودن ی چیزی مث ...

نه عزیزم ادم اول ازدواج میکنه میخوادفقط شوهرش مال خودش باشه 

اما طوری رفتار کن که اون دنبالت باشه 

مردها هیلی نباید خیالشون راحت بشه که خانمم دوستم داره فاصله میگیرن

بفهمه اینقدر حساسی خیالش از دوست داشتنت راحت میشه ها! 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶