جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
شما باید حتما مشاوره بگیری !!!! مشکل پارانویا دارید که در صورت عدم رفعش در اینده خیلی نزدیک تمام احترام طرف مقابلتون رو نسبت به خودتون از دست میدید. ادما قبل از اینکه زن و مرد باشن ادم هستن نگاه جنسی به ادمهای اطراف و تفکرات این مدلی نشانه عدم بلوغ فکری هست
You must be the change you wish to see in the world (Mahatma Gandhi)
😅🤣🤣🤣بفرما پس ..اینارو به شرط چاقو گرفتم ۸۵هزار کیلویی 🤣😅😅انگار هندونس به شرط چاقو
چقدر خندیدم واسه این عکس واقعا این مدلی خرید کردید؟ من یه سوراخ کوچیک هم رو پوست میوه باشه امکان نداره بخورمش پوست میوه رو حتما باید بشورم با اسفنج مخصوصش بعد استفاده کنم فرقی نداره چی باشه حالا شما انار رو سوراح سوراخ کردی خریدی هر چی الودگیه بردی داخل میوه .... واقعا این مدلیشو ندیده بودم/
You must be the change you wish to see in the world (Mahatma Gandhi)
منظور از این کیف چیه دستت گرفتی اینه کاش دست منو میگرفتی و گفته بیا بشین کنار من يعنی بیا بشین رو پام 🙄 تایپیک من داشته باش فردا آشتی کردی ولی به زودی طلاق میگیری چون بچه بازی نیست زندگی