2777
2789
عنوان

ابروم رفت مثلا شب یلدا بود

| مشاهده متن کامل بحث + 4745 بازدید | 152 پست
مامانش اگه تو خطری پلک‌ بزن

مامان معتادم؟که با پسرا گل میزنه بعد من چون کتاب مبخونم بهم گفتن احمق بهم گفتن خراب بابام که فوت شدو مسخره کردح دیگه بدتر؟

مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤
فقط موهاشو کشیدم ،من اصلا نخوردم مشروب این خورد نشست از خاطرات گل کشیدنش گفت

عجب

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سری بعد تو مهمونی ها مشروب را خالی کن تو سینک. توش دلستر بریز. مادرت تو حال خودش نبوده یه حرف هایی ...

نمیدونی چیا گفت همه بدبختیامو یه شبه بروم اورد

بخدا قسم من فقط درس و کتاب میخونم بچه طلاقم نمیدونی چی کشیدم من ...من خونه جدا زندگی میکردم اکثرن می ...

میدونم 

همین که تو این شرایط انقدر خانومی نشون میده چقدر قوی هستی 

چقدر با همه دخترا فرق داری 

چقدر توانایی داری و قدر خودت رو می دونی 

من خیلی اینده رو برات روشن دیدم 

اینده ای که خودت می سازی 

مطمینم

امروز شب یلداست؟کی مامانتو زد؟الان مستی؟

بخدا من نخوردم بخدا مامانم خورد اب ریختم سرش ابرومو برد ابرو بابامو برد برگشت گفت گل میکشیدم با پسر فامیل با پسره میخندیدن در این باره به پسره. گفتم خفه شو گمشو بیرون داداشم عصبی شد

منم آبرو رفت امشب غذام بد شد همه خندیدن همه اصلا روم نمیشد برم پیش مهمونا دلم شکست امروز اصلا وقت ند ...

من اون سری برنجم شفته شد يكي گفت بهتر زودتر هضم میشه و خندید  يكي دیگه گفت آره بیشتر برکت داشت نگاه اینقدر پف کرد زیاد شد هرچی بخوری تموم‌نمیشه منم باهاشون میخندیدم 

بیخیال بابا با اینچیزا آبرو ادم‌نمیره

ای زندگی حرومت بشه جوانیم