2777
2789

بعضی وقتا میرم تاپیک های بقیه رو از اول میخونم 

بعد میبینم چجوری هر لحظه از زندگیشو گذرونده 

بعد حس بدی بهم دست میده احساس میکنم انگار منم با اون فرد دارم اونارو تجربه میکنم یا فکر میکنم اگه من همچین زندگی داشتم چی 

من نمیگم زندگی خوبی دارم اتفاقا پر تلخی بوده زندگیم

و رنج کشیدم 

ولی وقتی میخونم تاپیک هارو انگار دارم میبینم زیر سر این سقف آسمون چه اتفاق هایی که نمی‌افته ! 

انگار با خوندن تاپیک های ملت که اینجا خود واقعی اشونو نشون میدن میتونم ببینم توی جامعه چه افرادی که وجود نداره 

چجوری یه دوست یه خواهر  یه همسایه یا غیره میتونه بهت حسادت بورزه ازت متنفر باشه

وقتی تاپیک هایی رو میخونم که توش ذات واقعی آدم هاست و اون نقاب رو نزدن 

بعضی وقت ها از اطرافیانم میترسم و کمتر اعتماد میکنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی از تاپیک ها هم فیکه و یا توش مبالغه شده و یا برای بازدید بیشتر داستان سرایی شده

آره درسته ولی خیلیاش درسته 

وقتی میری میخونی 

میبینی چقدر آدم ها میتونن ترسناک باشن 

یا چقدر زندگی بی رحمه

بله و یه چیزیم که متوجه شدم اینه که بیشتر دخترا با والدینشون مشکلات اساسی و شدید دارن و این خیلی توی زندگیشون عذابشون میده، حالا اگه مجرد باشن با دعوا و اینا اگه متاهل باشن مشکلات رو روی همسرشون میریزن

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
آره درسته ولی خیلیاش درسته وقتی میری میخونی میبینی چقدر آدم ها میتونن ترسناک باشن یا چقدر زندگی بی ر ...

اینجا سرزمین عجایبه

سعی کن از خیلی از تاپیک ها عبور کنی و نخونیشون چون انرژی اون تاپیک رو به خودت جذب میکنی 

آره درسته ولی خیلیاش درسته وقتی میری میخونی میبینی چقدر آدم ها میتونن ترسناک باشن یا چقدر زندگی بی ر ...

سایت خوبی هست من در حال جدایی هستم باور کن خیلی روزا اومدم اینجا با خوندن زندگی خیلی از ادمای شبیه خودم اروم شده 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

بله و یه چیزیم که متوجه شدم اینه که بیشتر دخترا با والدینشون مشکلات اساسی و شدید دارن و این خیلی توی ...

کاش خانوادها با بچه هاشون مثل دوست رفتار میکردن 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

اره دیگه زندگی با هر کی یه بازی کرده

هم میتونی بازی زندگی رو ببینی 

هم اینکه ذات های مختلف آدم ها رو 

مثلا الان این به ذهنم میاد 

یه تاپیک بود راجع به یک زنی که حسادت می‌کرد به زن همسایه اش که شوهرش خوبه و خوشگله براش تولد میگره  

نمی دونم من همیشه فکر میکردم اینا وجود ندارن 

ولی میبینم چقدر آدم های مختلف با ذات های مختلف هست 

نی نی سایت الان چن ساله شد جای بچه مدرسه ایا زیاد هم باور نکن

اون تاپیک های بچه مدرسه آیا رو که خیلی شون اصلا کاری ندارم فانتزین 

یک سری هاشونم میبینه آدم افرادی تو سن کمتر از تو چجوری دارن فکر میکنن 

نمیدونم برای من جالبه