2777
2789
عنوان

میشه یه لحظه بیاین

54 بازدید | 4 پست

سلام وقتتون بخیر من21 نیاز به کار دارم کار در منزل بخاطر معلولتی که دارم نمیتونم بیرون کار کنم و خودم گرگان زندگی میکنم ولی بخاطر اینکه باید برم دکتر و همش تحت درمان باشم مجبور شدم تنها خونه اجاره کنم توی تهران.بومهن 

اگه کار در منزل سراغ دارید که مطمئنید معتبره لطفاً بهم معرفی کنید بتونم از پس هزینه های درمانی بر بیام چند جا کار تو خونه پیدا کردم اما همشون درخواست پول کردن و مشخص بود که کلاه برداریه یا اگه کسی رو میشناسید که خَیر باشه بتونه بهم کمک کنه لطفاً معرفی کنید تموم مدارک پزشکی موجوده 

من توی تاریکی بودم پس به تاریکی تبدیل شدم 

سلام تو اینجا که به کسی اعتماد نکنید بهتره

تو سایت دیوارم که اصلا کلا مشکل داره اون سایت

فقط تو آشناها یا دوستان خودتون بتونید

وگرنه فضای مجازی نمیشه باید خیلی احتیاط کنید و حواس جمع باشید

mahyar  

سلام تو اینجا که به کسی اعتماد نکنید بهترهتو سایت دیوارم که اصلا کلا مشکل داره اون سایتفقط تو آشناها ...

به دوست و آشنا خیلی سفارش کردم هر کدوم میگفتن پیدا کردی به ما هم معرفی کن 

ممنونم بابت راهنماییتون ❤️

من توی تاریکی بودم پس به تاریکی تبدیل شدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به دوست و آشنا خیلی سفارش کردم هر کدوم میگفتن پیدا کردی به ما هم معرفی کن ممنونم بابت راهنماییتون ❤️

خواهش میکنم

در هر صورت به اینجا و سایتای مجازیه دیگه اطمینان نکنید اصلا

🌹🌹

mahyar  

به دوست و آشنا خیلی سفارش کردم هر کدوم میگفتن پیدا کردی به ما هم معرفی کن ممنونم بابت راهنماییتون ❤️

تو اینستا ریز پست بلاگر های معروف و پولدار پیام بزار. شاید دیدن. اگه دستات سالمه میتونس دستگیره و دمکش درست کنی و بازر بزرگ بفروشی .