2777
2789
عنوان

واقعا دبیر اینطوری دیده بودید 😏😂

177 بازدید | 15 پست

اول اینکه هر جلسه امتحان ۶ صفحه امتحان زیست میگیره از مون بعد اونم هر جلسه ۵ یا ۴ گفتار 

بعضی اوقات ۹ گفتار بعد امتحان بشدت سخت میگیره یعنی طوری که خودش میگه ۸ یا ۹ بگیرید از امتحان من عالیه 😑

کل بچه های کلاس مون گریه میکنن یه بار چنان گریه کردیم دبیر عربی و دینی دبیرمون گفت فدا سرتون هرچی بلد بودید زیست جواب بدید بعد دلبرا بهش گفتن گفت اینا اصلا امتحان نمیدن 

اینا بخوره داخل سرش شب ساعت ۱ شب کلاس برامون برگزار میکنه بعد میگه عکس از کتاب تون برام بفرستید و اینکه حتی داخل خیابون هم میبینمون میگه چرا اینجا هستید مگه فردا امتحان زیست ندارید همش هم پیام میده مطالعه زیست فراموش نشه 🤨😑

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

به مدیر مدرسه نمیشه شکایتشو بکنید؟

وا شکایت چی 

کافیه یکی چیزی بگه دهنش رو سرویس میکنه دلت خوشه 🤣🤣🤣🤣

یه بار اومد کلاس گفت فلانی غلط کردی رفتی به مدیر اینطور گفتی در مورد من برات دارم

ی صفر میگیری دیگه فقط گلوی اون پاره میشه داد میزنه کاره دیگه ایی نمیتونه بکنه🤣

ابروت رو میبره جلو بقیه وای روی نمره من خیلی حساسه یه بار ۴.۲۵ صدم شدم از ۵ نمره چنان باهام بد رفتار کرد که نگو گفت این چه نمره ایی بود گرفتی از تو دیگه انتظار نداشتم'🤣😑