2777
2789
عنوان

دارم از دست بابام گریه میکنم😭

91 بازدید | 7 پست

حتی مامانمم با اینکه اون همه عذابم داده و باعث این کارای بابامه هم الان دلش برام میسوزه هر چند بازم دست از سرم بر نداشته

کلاس ثبت نامم کنن، کتاب بگیرن و این حرفا، گفتن بری رشته دیگه ای هیچ کاری برات نمیکنیم 

الان چخبره؟ از اول سال یه قرون خرج کلاسی نکردن، پول به حسابمم که نمی‌زنن کلا، تهش ۵۰۰ اونم هر دو سه ماه یکبار که خرج دوره ها نمیشه، کل ویدیو های استاد ها رو رایگان از تلگرام میبینم، همه همکلاسیام کتاب تست و درسنامه گرفتن من از تو گوشی با بدبختی دانلود میکنم میخونم

حتی یه گوشی درست حسابی هم ندارم، تاچ گوشی داغونه، صداش افتضاح اون وقت خود بابام تقی به توقی میخوره گوشی نو میخره، پول هم تا دلتون بخواد دارن، منتها برا من ندارن

تازه غر هم میزنه چقدر بابت ویدیو ها اینترنت میبری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توام مثل منی مدرسه میرفتم یه تومن هم پول خوراکی نداشتم همه خوراکی میخریدن میخوردن من نگاه میکردم همه  وکیف کفش نو  داشتن من کهنه چندساله مو میپوشیدم

آخرشم نذاشتن مدرسه برم حسرت به دل موندم 

پدر خوب ی نعمته:)))) که ما ازش محرومیم   منم این روزای تورو کشیدم من ی مادر دارم که برام هم پدره هم مادر و در کنار اون خدا دوسم داشت ک یکی هزینه تحصیلم رو اون موقع به عهده گرفت وقتی تلاشمو دید

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(کاربری دست سه نفره)