elssaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 3631 عنوان چرا انقد پسرا پرنسسین انقد دختر در دسترس ریخته 100 بازدید | 9 پست وای من اصلا حوصله ناز کشیدن اینا رو ندارم به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 1403/09/29 | 19:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_خندان_بهار عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 11917 اره عجيب شده دوست من همه رل هاش پرنسس بودن ديگه داره ديوانه ميشه 😐
elssaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 3631 اره عجيب شده دوست من همه رل هاش پرنسس بودن ديگه داره ديوانه ميشه 😐 برای منم به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم
سحر1384 عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 927 یادت باشه هرکاری کردن بعضی از این دخترا کردن قشنگ خودشون رودر اختیار گذاشتن پسرا هم دیگه راحت شدن هر وقت نیاز داشته باشن دیگه ینفر دردسرس دارن ازدواج هم ب همین خاطرکم شده دیگه نیازی ب ازدواج نیس منم باشم هم پرنسس میشم .. ص۪۪۫۫ا۪۪۫۫حِ۪۫ب۪۫ ضَ۪۫ـ۫ـ۪ࢪَ۪۫۫با۪۫ن۪۫۫ قَ۪۪۫۫لبَ۪۫م۪۫۫ۍ۪۪۫ د۪ل۪۪۫۫بــ۪۫۫ـ۪۪۪۫۫ــꔚ۪۪۪۫ـ۪۫ـ۪۪ــ۪۫ࢪ۪۫..❥︎ ️
گل_خندان_بهار عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 11917 برای منم عاديه ديگه دوست منم ميگفت خسته شده از بس پسره لوس و قهري و نازنازي بوده هر دفعه اين بايد ميرفته منت كشي و عذرخواهي ديگه كات كرد منم گفتم خوب كاري كردي پسر پرنسس به درد ننش ميخوره
elssaa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 3631 عاديه ديگه دوست منم ميگفت خسته شده از بس پسره لوس و قهري و نازنازي بوده هر دفعه اين بايد ميرفته منت ... مال منم همین بود هی باید میرفتم منت کشی به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم
گل_خندان_بهار عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 11917 مال منم همین بود هی باید میرفتم منت کشی تا ديدي اينجوريه كات كن درست بشو نيستن كه هيچ بدترم ميشن اعصابتو خورد ميكنن
سنگاسیاب عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 2638 قبلاً مردا ابهت داشتن. الان اینطور شنیدم از دوستام همش بوس و ناز کشیدن میخوان. لوس لووووووس هستن. کسایی که میخوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.