2777
2789
عنوان

از دست مادرشوهرم و رفتاراش ام اس گرفتم باز ول کن نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 76 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرت اخلاقای دیگش چیه خسیسه ؟

ببین این چیزایی ک گفتی مادرشوهرش بدتره هزار برابر و پسرش از خودش پست تر.

اگه شوهرت خوبه چرا الکی خودتو با فکر و خیال زجر میدی و مریض می‌کنی .

من در رابطه با همین جواب ندادن سلام خواب عجیبی دیدم ک اصلا برام مهم نیست قبلشم مث شما انقد برام مهم نبود البته .

مشکل من همسر بی شعور و بی عقل و نفهم و خسیسمه در امدش خوبه فقط در حد خوراک معمول خرج ما نمیکنه ولی برا خانوادش بهترین ماشین و ساختمون ساخت 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
بلهچون با کار کردن برای فامیل سوهر عزیز نمیشی فقط به ریشت میخندن میگن ببین برای اینکه از ما میترسه ت ...

دقیقا عزیزم تقصیر از شوهرم هست خونه مادرش یا خواهرش یا برادرش تا من می‌شینم چشم و ابرو میاد پاشو کمک کن و دخالت می‌کنه تو کار زنونه بلند نشم اخماش تا آخر مجلس تو همه یهو جلو همه میگه پاشو پاشو بریم باهم و بدرفتاری هی میگم خدایا چی شد به این اصلا همه حیرون میمونن میریم خونه یه دور جنگ به پا می‌کنه داد و بیداد شیشه می‌شکنه می‌زاره می‌ره مغازه می‌خوابه یا خونه نمیاد  یا گوشی میگیرم دستم پیام میده گوشی رو بزار کنار دارم برات جبران میکنم خونه اطرافیانت و فلان حالا من فامیل هم ندارم آنچنان رفت و آمد کنم یعنی از شوهر هم شانس ندارم

چرا نمیری سر کار سرت رو گرم کنی؟؟

نمیزاره کار پیدا میکنم میگم می‌خوام برم اره همینم مونده بری کار و فلان بخدا بیرون له زور می‌زاره برم اگه کاری داشته باشم بیرون نداشته باشم نمیزاره برم دور بزنم 

شوهرت اخلاقای دیگش چیه خسیسه ؟ ببین این چیزایی ک گفتی مادرشوهرش بدتره هزار برابر و پسرش از خودش پست ...

اره پول همین جوری خرج نمیکنه برای من ولی برای خانوادش همیشه داره فکر کن کل خاندان رو مادرش میریزه خونش هر هفته به جیب شوهر من بعد برادرم یه شب شام میاد خونه من شوهرم میگه راضی نیستم غذا میخوره بدی از اینجا هم ببره ها یعنی مادر و پسر کپی هم هستن اینجوری نیست بگم شوهرم خوبه

دقیقا عزیزم تقصیر از شوهرم هست خونه مادرش یا خواهرش یا برادرش تا من می‌شینم چشم و ابرو میاد پاشو کمک ...

دختر باید بری سرکار.

این فامیل و این شوهر پوستت رو قراره بکنن

از تو حرکت از خدا برکت.

از خونه بزن بیرون شاید در رحمت خدا بروت باز شه. خدا خیلی بزرگه ازش بخواه پناهت میشه‌. 

برات خیلی دعا میکنم چون غریبی و بی کسی درد بدیه. خدا کنه فامیل شوهرت خوب شن باهات. البته بعید میبینم.

باید مستقل شی. درآمد داشته باشی. بخدا اینجوری دنیات تغییر میکنه

دختر باید بری سرکار.این فامیل و این شوهر پوستت رو قراره بکنناز تو حرکت از خدا برکت.از خونه بزن بیرون ...

از دست داده ولی کار نیست مگه هزینه کنم طلا بفروشم یه آرایشگاه کوچیک بزنم

از دست داده ولی کار نیست مگه هزینه کنم طلا بفروشم یه آرایشگاه کوچیک بزنم

حتما اینکار رو بکن. مطمئنم میتونی موفق بشی.

حداقل روزی خودت درمیاد به امید خدا. آرایشگری مگه بده؟؟؟ الان خیلی خرج یک خونواده رو از آرایشگری زیر راه پله خونشون میدن.