2777
2789

اول لطفا به حق دل خون شده و شکسته من دعا کنین دو نفر که دل منو خون کردن و به من بدترین خیانتو کردن جزاشو پس بدن من سپردمشون به خدا

بعدم برام عشق و شادی و آرامش و آدمای امن لطف از خدا بخوایید

خیلی داغونم

خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤ تو برو بچسب به بنده ی خدا من وصل خدا میشم 

عزیزمم واست ده تا صلوات فرستادم ان شاالله حاجت روا شی برای بارداری من دعا کن و برای همسرم رضا

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

دعا میکنم برات سر نمازم 

پریا 

مشکلم حل بشه و امتحانام خوب بدم

رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم

پسری که دوستش دارم ازم خوشش بیاد و ازم خواستگاری کنه 🩷

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه لطفا دعا کنی نوبت اول معدلم بیست بشه؟ 🥺

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

حاجت روا بشی عزیز

واسه  بارداری و زایمان راحتم دعاکن 🙏🙏

میشه واسه من و نی نی تو دلم دعا کنید🥺 از خانواده ام دور هستم و کسی نیست کمکم باشه..دعا کنید دوران بارداری و زایمان راحتی داشته باشم🙏🥺 ممنون میشم صلوات بفرستید💓 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

قربونت عزیزم ایشالا حل میشه مشکلت

دعا کن گره از کار منم باز بشه💖

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

به عالی ترین نحو حاجت روا شین لطفاً برای امضام‌ دعا کنید ممنونم 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

لطفا برای حاجت روا شدن دوستان خوبم دعا کنید ممنونم 

@اعتصامی    

@دخترناراحت    

@دختری_که_جک_ولش_کرد    

@فرانک20    

@دل_غمگین    

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

لطفا برای حاجت روا شدن دوستان خوبم دعا کنید ممنونم @اعتصامی @دخترناراحت @دختری_که_جک_ولش_کرد @فرا ...

سلام عزیزدلم

خیلی ممنونم که به یادم هستی مهربونم 

الهی بهترین ها برای شما که بهترین هستی رقم بخوره جانم 💛 💚 

❤️🤍PEGAH🤍❤️