2777
2789
عنوان

کاپ گیر کرده 😰

504 بازدید | 24 پست

من کارم کلا نشستنی هستش 

نمی‌دونم بخاطر نشستن زیاده یا دلیلش چیه 

فقط دمش رو میتونم لمس کنم 

زور زدن و اینارم امتحان کردم 

کسی اگ می‌تونه کمک کنه بگه چیکار کنم 😭

اولین باره ک استفاده میکنم 

برند لونت هستش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با انگشت بیارش بیرون دیگه.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  دوستان  "بذار" نه "' بزار"'  که از واژهء گذاشتن میاد.            وَرَهرام ( بهرام ) ؛ فرشتهء پیروزی             ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    
دستتون و نمیتونین بکنین داخل درش بیارین؟اگه نه یه خورده انقباض بدین ممکنه یکم اومد بیرون

فقط بدنه پایینشو میتونم لمس کنم اصلا درحدی دستم بهش نمی‌رسه ک فشار بدم 

یکم تلاش کن دیدی نمیشه پاشو برو اورژانس.

اگه راحت نیستی بگو پرستار ها و دکتر های خانم کارتو انجام بدن. 

به خاطر خجالت اینا نپیچونی یه وقت!!!

عفونت میگیری عزیزم.

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

چجوری بپیچونم نمیتونم باهاش زندگی کنم ک درش نیارم 🤣

اخه بعضیا هستن حاضرن هر کاری کنن ولی معاینه نشن و کسی اون ناحیه رو نبینه واسه چک آپ.🤣🤣

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

اخه بعضیا هستن حاضرن هر کاری کنن ولی معاینه نشن و کسی اون ناحیه رو نبینه واسه چک آپ.🤣🤣

من واسه چکاپم ب سختی میرم بعدش حس میکنم بهم تجاوز شده 😭

فعلا دارم بپر بپر میکنم ببینم چی میشه 🤣