2777
2789

سلام چرا تاپیک واقعا تعطیل می‌کنید.

حتما دلیلی داره که تاپیک زدم ومیخوام یه سری چیزا رو بدونم.

داداش من ۳۴ساله هست،جلو ما توی خونه راحت صحبت های آیسان اسلامی رو پخش می‌کنه که فحش های زشت مثل خواهر ک....س....ه میده.

جلو ما راحت باد شکم........

حالم بده خیلی بد از این  خونه که داخلش نه احترام هست،نه بزرگ وکوچیکی و.......

شبی بعد یک سال یک بحث پیش اومد بامادرم  منم زدم سیم آخر وگفتم فرش های خرابتون رفته تو ک.....و......ن......من.

دقیقا با علامت دست نشون دادم.

عصاب خودم خرده دلم نمی‌خواد دهنم آلوده بشه یا .....😭😭😭😭😭😭

بعد یک سال دیگه طاقت نیووردم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب الان این تاپیکت هم تعطیل میشه چی میخای بدونی بعضیا هستن تو یه جمله ده کلمه ای نه تاش فحش هست من پسرم میبرم مدرسه تو ایستگاه پسرای دبیرستانی همینجوری یه بار بهشون دعوا کردم فایده نداشت منم تو عذابم وقتی پسرم میبرم مدرسه و میارم چون یاد میگیره 

🌈💙 Martia 💙 🌈

عزیزم باهاش حرف نزن وقتی فحاشی پخش کرد یا گفت صورتت رو چندش کن و بگو حالم بهم خورد و بلند شو اتاق رو ترک تا چیزی ب خودت نگه

هوایت می‌زند برسر دلم دیوانه می گردد! چه عطری در هوایت هست؟ نمیدانم...... نمیدانم
تاثیر اینستا هست که همه مثل نقل و نبات فحش میدن

به اینستا ربطی نداره به تربیت پدر و مادر ربط داره و محیط مدرسه ای که توش پرورش داده میشن زمان ما اصلا تو مدرسه و بیرون این حرفا نبود

🌈💙 Martia 💙 🌈