2777
2789
عنوان

چرا شب یلدا رو اینطوری کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 34 پست
خیابونها که خیلی شلوغه همه مشغول خریدن

آره بخدا  من همین الان میخواستم یه چیزی برای مدرسه بچه هام بگیرم  ماشالا از سبدها و چرخ دستی های مردم که برای یلدا خرید میکردن جای راه رفتن نبود . .من خودم عادت ندارم همون شب،یلدا یا شب عید خرید کنم  همون خوراکی هایی  که روزها و شب های قبل میخوریم اون شب هم می‌خوریم حتی شاید معمولی تر .

از عجایب اینجا اینه که تصمیمات زندگيشون به خودشون مربوطه ولی مشکلاتی که به تبع اون تصمیمات گریبانگیرشون میشه و از عهده اش بر نمیان به مردم مربوطه و مردم موظفند براشون جبران کنن . و وقتی هم دیگه کم میارن از واژه ی *کارما* استفاده میکنن 😄😄😄😄   بنده ی خدا !!! کارما یعنی وقتی هر کاری انجام بدی نتیجه اش بهت بر میگرده✅️ یعنی زندگی داغون الانت نتیجه ی اقدامات اشتباه و بدون تدبير خودته😉.  حداقل با استفاده از این واژه خودزنی نکن😉😉😉😉😉

دیگه مردم مجبورا برای اینکه شرمنده زن و بچشون نشن یه کیلو میوه رو بخرن بعدشم شلوغی رو شما حتما توی م ...

من اصلا تهران نیستم 

بعد هم پول نباشه نمیشه خرید کرد حتی اگه مجبور باشی

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آره بخدا من همین الان میخواستم یه چیزی برای مدرسه بچه هام بگیرم ماشالا از سبدها و چرخ دستی های مرد ...

کار خوبی میکنی امروز و فردا هم گرونه هم کیفیتها پایین 

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
من اصلا تهران نیستم بعد هم پول نباشه نمیشه خرید کرد حتی اگه مجبور باشی

آهاا اوکی

چرا دیگه مجبوره قرض کنه

باشه شما درست میگی هیچکس هیچ مشکلی ندارع

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

آهاا اوکیچرا دیگه مجبوره قرض کنهباشه شما درست میگی هیچکس هیچ مشکلی ندارع

من گفتم مشکل نیست؟