2777
2789
عنوان

ببینید برا نامزدش چی خریده🙁❌️عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 37319 بازدید | 1493 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر من چندتا از تاپیکاتو خوندم ازت خیلی خوشم اومد میدونی از چیت؟ از شخصیت و اخلاقی که داری 

کسی که باهات مهربونه و خوب رفتار میکنه باهاش خوبی ولی یکی یه چیزی بگه بهت بربخوره قشنگ میشوری و پهنش میکنی😁 یکی هم از سبک زندگیت با اینکه زندگیت خوبه و ارامش و خوشبختی داری ولی بازم هنرمندی و تلاش میکنی برای زندگیت 

همیشه همینجوری بمون خیلی خوبی تو دختر🫀✨

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️
دختر من چندتا از تاپیکاتو خوندم ازت خیلی خوشم اومد میدونی از چیت؟ از شخصیت و اخلاقی که داری کسی که ب ...

قربونت برم مهربون🫀🫀😘😘نه بابا تو واقعیت این نیستم 

پشت گوشی طرف و میشورم و پهن میکنم از نزدیک لاااالم لال😐ولی بخدا بی ادب نیستم اینجا یکی درمورد چنان منو روانی کردن نفهمیدم چی گفتم🥲البته انقدرم قاطی نمیکنم مثلا طرف بوده تو تاپیکش بد‌ترین حرفارو زد به خونوادم به کارم توهین کرد بعد قفل کرد دوباره اومد تث تاپیک خودمم توهین کرد پاک کرد من نتونم گزارش بزنم منم شستمش😁خدانمیکرد ببخشه ولی برای آدمای مهربون دورم جونمو میدم چون اعتقاد دارم خدااونا رو برام فرستاده

شاید طرفش رنگ آبی دوست داره حالا من عاشق رنگ صورتیم شوهرم هرچی میخرع صورتی میخره مثلا شیر میخره بطری که صورتی برمیداره بستنی صورتی میخره اسکاج صورتی میخره نوار بهداشتی جلد صورتی میخره  بعضی وقتا می‌خوام بهش بگم من غلط کردم گفتم رنگ صورتی دوست دارم