2777
2789
عنوان

حرفِ دل بزنیم

94 بازدید | 39 پست

از اینکه 

یه سری ها ، خونشون تو منطقه پایین شهره !! 

جایی که بهم طلا هم بدن اونجا زندگی نمیکنم 🥲

بعد حالا همون افراد ، یه جوری حرف میزنن یه جوری خودشون رو با کلاس میگیرن که آدم حسابت نمیکنن!! 

یادمه یه بار میگفت مادر من زیر ۲۵۰ تومن مانتو میخره برامون..

+ من همش اعتماد به نفس میدم بهشون ، همیشه هم ازشون غرور ، تکبر میبینم !!

نمیدونم شاید از خیلی ساده بودنِ منه که توسط اینجور آدم هایی هم باید ضربه بخورم..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خودت بالا شهری ک اینو میگی؟

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست برام دعا کنید از کنکور قبول شم ،بعدش بیام خبر قبولی رو بهتون بدم💕🫠 بزرگترین آرزوی قلبی من فعل حال رفتن به دانشگاه هست گرچه آرزوی من یکی دیگه بود ولی شرایطش نبود🥺.. تولدم ۱۱ فروردین

تو خودت منطقه چندی؟

منظورت منطقه چند پایینه؟

بعد الان تو خودتو چرا اینهمه میگیری که بالا زندگی میکنم و پایین نمیرم و اینا 

بنی آدم اعضای یک دیگرند واسه دو سه تا منطقه بالاتر چقدر خودتو میگیری

خودت بالا شهری ک اینو میگی؟

بالا شهر باشم یا نباشم هیچ فرقی نمیکنه.. 

حرف من اینه که از یه سری ها آسیب میبینم که هیچ توقعی ازشون ندارم ! 

اینقدر تکبری اونا دارن اصلا در شأن نیست 

تو خودت منطقه چندی؟منظورت منطقه چند پایینه؟بعد الان تو خودتو چرا اینهمه میگیری که بالا زندگی میکنم و ...

درد فقر نچشیده 

مگه چیه طرف پایین شهره برده و حیوون ک نیس اونم حق زندگی داره

پس خودشون تایید میکنن ک با لهجه و مد حرف میزنن ک چی مثلا همین ثروت شون ام از خداس 

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست برام دعا کنید از کنکور قبول شم ،بعدش بیام خبر قبولی رو بهتون بدم💕🫠 بزرگترین آرزوی قلبی من فعل حال رفتن به دانشگاه هست گرچه آرزوی من یکی دیگه بود ولی شرایطش نبود🥺.. تولدم ۱۱ فروردین

بالا شهر باشم یا نباشم هیچ فرقی نمیکنه.. حرف من اینه که از یه سری ها آسیب میبینم که هیچ توقعی ازشون ...

هرکسی ب ذاتش بستگی داره 

شاید اونا از بالا شهر ها چیزایی دیدن ک رو نمیدن

جایی که هیچکس غرور نداره..غرور داشتن چیز الکیه..مگه نه ؟🥲

باورنمیکنم تو جایی مثل ایران کسی غرور نداشته باشه