2777
2789
عنوان

ازدواج عجیب دوستم با مرد سن بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 52 پست
اینو ک همه دوس دارن حتی خودم ک متاهلم 🤣

هععع 😁😁

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

قطعا نه چون خودم تو این شرایط قرار گرفتم و پاسخ منفی دادم البته شغل این اقا ی چیز دیگه بود و من هنوزم سر جواب منفی بهش دارم تاوان پس میدم ...

اما تا اخر عمرم تن به این ذلت نمیدم

من با خدا تنها حرفها دارم❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره ، میگه روژین باورم نمیشه شبا از خواب بیدار میشم خیال میکنم همه اینا خوابه

اخی عزیزم .کاش ببرتش آمریکا 😄

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

همه این فکرو نمیکنن عزیزم ، بعضیا آرزوشونه

بخدا من از خدامه عاشق یکی دیگه بشه دست از سر من برداره... اخه یک دیوانه به تمام معنا هست یک ملعون...

دخترای زیادی زیر دستش هستن و ارزوشونه زن دومش بشن نمیدونم چرا انقد تمرکزش رو من بدبخت هست خدا به راه راست هدایتش کنه 

من با خدا تنها حرفها دارم❤

اره ، میگه روژین باورم نمیشه شبا از خواب بیدار میشم خیال میکنم همه اینا خوابه

یه خونه به نام زنه بخره وگرنه مرده بمیره زن و بچش هر چی هست میان و میبرن 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
میبره حتما 🤤

جفتتون خوشبخت بشید ❤🥰

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

پس دوستت شانس اورده...شاید منم بودم اگه ی مرد خوب و باخدا بود جواب مثبت میدادمخداشانس بده به قران😅� ...

اره ببین از اوناس که هم مهربونه هم شوخ و سرزنده و تا دلت بخواد دست به خیر ،اصلا سن شناسنامه ایش به قیافش نمیخوره 

دندانساز سایت 🤩