2777
2789
عنوان

ازدواج عجیب دوستم با مرد سن بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 52 پست
اینو ک همه دوس دارن حتی خودم ک متاهلم 🤣

هععع 😁😁

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

قطعا نه چون خودم تو این شرایط قرار گرفتم و پاسخ منفی دادم البته شغل این اقا ی چیز دیگه بود و من هنوزم سر جواب منفی بهش دارم تاوان پس میدم ...

اما تا اخر عمرم تن به این ذلت نمیدم

سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه این فکرو نمیکنن عزیزم ، بعضیا آرزوشونه

بخدا من از خدامه عاشق یکی دیگه بشه دست از سر من برداره... اخه یک دیوانه به تمام معنا هست یک ملعون...

دخترای زیادی زیر دستش هستن و ارزوشونه زن دومش بشن نمیدونم چرا انقد تمرکزش رو من بدبخت هست خدا به راه راست هدایتش کنه 

سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤

اره ، میگه روژین باورم نمیشه شبا از خواب بیدار میشم خیال میکنم همه اینا خوابه

یه خونه به نام زنه بخره وگرنه مرده بمیره زن و بچش هر چی هست میان و میبرن 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
پس دوستت شانس اورده...شاید منم بودم اگه ی مرد خوب و باخدا بود جواب مثبت میدادمخداشانس بده به قران😅� ...

اره ببین از اوناس که هم مهربونه هم شوخ و سرزنده و تا دلت بخواد دست به خیر ،اصلا سن شناسنامه ایش به قیافش نمیخوره 

بانوی کورد 👸