2777
2789

اومدم بگم باورم نمیشه انقد ایکیوی بعضیا پایینه که شوخیای همو نمیفهمن جبهه میگیرن

بای

اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایتی که هیچکی رو نمیشناسی تایپک هاشو بخونی و به روش بیاری و تا حالا این کارو انجام دادی لحظه ای از عمرت رو تو تایپک های من هدر نده و برو جای روانپزشک!❤️من اینجام تا خودم باشم و یاد بگیرم،زندگی رو،تجربه های دیگران رو،اشتباهات شون رو، معنی کلمات رو و.. من خودِ خودمم، اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی خودشه،راحت بیان میکنه خیلی چیزا رو نمیدونه و میپرسه، بازم سعی کنید هیچ وقت با من هم صحبت نشید، اگه جایی باهاتون حرف زدم اصلا حرفام رو نخونید❤️و در آخر اون عده ایی که شعورتون میرسه مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکردید،همیشه وجهِ مثبت ماجرا رو در نظر میگیرید، به جایِ زخم زبون پیِ کمک کردن به همین و ذهنتون خالی از کینه ست، دوستون دارم،همیشه دعای خیرم بدرقه تک تک تون هست❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای کیوی نی نی سایتیا فقط هیچ کدوم نفهمیدن داری شوخی می‌کنی فقط دوس دارن یه شمشیر بگیرن دستشون با بقی ...

من فهمیدم 😂😂یاد یه بلاگر افتادم پسربود تو اینستا چادر میپوشع 🤣🤣مردم از خنده رو تردمیل تصورش کردم

هــمـسر مــون سـانــگ مـیـن❤️🌱  متعهد✨        به آدمای خوب میگن احمق...😀

ای کیوی نی نی سایتیا فقط هیچ کدوم نفهمیدن داری شوخی می‌کنی فقط دوس دارن یه شمشیر بگیرن دستشون با بقی ...

دقیقا😂😂😂😂اعصاب ندارن واسه همین فکر نمیکنن که فقط میگن آهان یکی ی چیزی گفت بخوریمش😂😂😂اشکال نداره بابا من واسم مهم نیست سرشون گرم باشه ایشالا همیشه به شادی 

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد