2777
2789

سلام

دو سه روزه شروع شده

تاری دید

ضعف و خستگی

تمرکز ندارم 

بی حسی پایین تنه

صبح از خواب پاشدم بزور رو دوتا پام وایسادم با لرزش شدید

قلبم تپش داره

عطسه و.....

پس سرم درد میکنه و گردنم

اگه فکر منفی بکنم سر دردم بدتر میشه

تو خواب سرم درد میگیره به سختی میتونستم بیدار شم

گلو درد و سوزش گلو

کرختی اندام ها و ناحیه تناسلی 

دکتر عمومی فعلا برام آز نوشته انجام دادم منتظر جوابم

ببینه ویتامینی چیزی کم نباشه

خیلی وحشت دارم فلج شم

تا جواب آزمایش بیاد میترسم پیشرف کنه 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

باور کن بخدا نداریییییی 

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

یه MRI برو خیالت راحت بشه

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
وای خدا ۲۱ سالمه فقظالان حال همسرتون چطوره؟

عاليه حالش شما هم مطمئن باش ندارى يه شبه كه فلج نميشى دختر جان. ام ار اى بايد بدى نه ازمايش 

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
ببخشید همسرتون چه علائمی داشتن؟

سمت چپ بدنش بى حس بود همين.  با ام ار اى مشخص شد كه ام اس داره

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
خانوادم میگن نداری میگن خودبیمارانگاری داری

هرچیزی و تلقین کنی جذبت میشه ...نکن این فکرو