2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی نصحیت ازمن بتو اگر دوسش داری ب حرف هیچ احدوناسی گوش نکن چون رشتتم عوض کنی خوشحال نمیشی

دقیقا

خیلیا میگن عوض کن برو ازاد حقوق بخون فلان

ولی من ولقعا دارم علاقمند میشم و تصمیم دارم تااخرش ادامه بدم🥲

میشه برای روح عزیزِ از دست رفته‌م صلوات یا فاتحه بفرستی🤍ممنون مهربونم...:)      بی‌خبر رفته‌ای و خبر از دلِ بی‌قرارم نداری،آتشم میزند این تبِ عاشقی این غمِ بی‌قراری...بی‌قرارم ببارم،باز آ،تیره شد روزگارم،ابری‌ام همچو باران کجایی تو ای جان که طاقت ندارم،در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی،همچو لالایی‌ خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی،همچو ماهی ک در برکه قلب من عکس رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد:)

راضی هستین؟ اینده شغلی خوبی داره؟ ایا کسی که ریز اندامه و قدرت بدنی نداره میتونه بره این رشته؟

بله  خوب رشته خوبی هست بازار کارش هم خوبه 

بله چرا نشه هرکسی که بخواد و تلاش کنه میتونه

دقیقاخیلیا میگن عوض کن برو ازاد حقوق بخون فلانولی من ولقعا دارم علاقمند میشم و تصمیم دارم تااخرش ادا ...

پس گوشاتو بگیر تا اخرش پیش برو تو رشته خودت موفق شو چ فایده داره بری حقوق بخونی از بی علاقگی ادامش ندی؟

لایک نکنننننننن ستونممم نکن

مهاجرتش اسونه؟ تحصیلی یا کاری؟ میشه بورسیه گرفت؟

بورسیه میشه

ولی از سن من گذشته ولی اگه زبان همون کشور بلد باشی دانشگاهش رایگان

وزن شروع ۶۳.۳۰۰😊 وزن الان۶۲.۳۰۰😍 وزن هدف اول ۶۰🥰 وزن هدف دوم ۵۸💃

صدرصد چون درختیه ک دیر ب ثمر میشینه ولی خوب من توپزشکی خدارو دیدم علم و قدرتش رو

من واقعا تو انتخاب مسیر و شغل به مشکل خوردم کم سنم نیستم ۲۲ سالمه همه میگن یه چیزی برو علاقه کم کم بوجود میاد

من واقعا تو انتخاب مسیر و شغل به مشکل خوردم کم سنم نیستم ۲۲ سالمه همه میگن یه چیزی برو علاقه کم کم ب ...

کتاب بیشتر بخون مشکل اینه خودتو نمیشناسی بیشتر فکر کن

الان کنکوری؟

لایک نکنننننننن ستونممم نکن

کتاب بیشتر بخون مشکل اینه خودتو نمیشناسی بیشتر فکر کنالان کنکوری؟

خیلی فکر کردم واقعا مدتهاست دارم تحقیق میکنم کتابم میخونم اره درگیر کنکورم، رشته مترجمی زبان رفتم دو ترم ولی انصراف دادم