2777
2789
عنوان

ی نفر بهم گفت گیرایی کمی داری و خنگی🥺🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 4215 بازدید | 152 پست
میتونی بری پیش روانشناس شاید افسردگی گرفتی افسردگی گیرایی رو کم میکنه

روانشناس دارم آبجی قبلا اینجوری نبودم خیلی سریع میگرفتم همه چیز رو الان ی اسمی بهم بگی ی ثانیه بعد فراموش میکنم

دانشجوی 🦋🍀 هوشبری روزانه و مشاور کنکور 🍀🦋        خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم ب کنکوری ها🥺❣️ 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم زیاد بهم میگن حتی عزیزام بخاطر اینکه ذهنم درگیره 

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                            تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢 S                              عاقبت جان مرا این همه غم میگیرد🖤🥀

غلط کرد اعتناد بنفستو زیاد کن ، رو خودت کار کن منم یه تایمی اینطوری بودم

منو میشناسی خوشگلم ؟؟؟؟؟

بخدا قبلا اینجوری نبودم 🥲🥲 

گیراییم همه میگفتن عالیه الان خنگ بازی در میارم

دانشجوی 🦋🍀 هوشبری روزانه و مشاور کنکور 🍀🦋        خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم ب کنکوری ها🥺❣️ 

اگر جدیدا اینطور شدی باید دنبال علتش بگردی آزمایش کم خونی تیرویید دیابت بده و شاید ممکنه مال اضطراب و افسردگی باشه 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
منم زیاد بهم میگن حتی عزیزام بخاطر اینکه ذهنم درگیره

پس ینی ذهنمون درگیره ؟؟؟ اخه افسردگی شدید هم دارم قرص هم میخورم

بهش میگفتی اگه زرنگ بودم ک با تونمیگشتم

نمیدونم واقعا🥲🥲 

پس ینی ذهنمون درگیره ؟؟؟ اخه افسردگی شدید هم دارم قرص هم میخورم

اگر افسردگی داری که بله اونم هست منم همینطورم دقیقا افسردگی دارم و ذهنم درگیره همش 

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                            تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢 S                              عاقبت جان مرا این همه غم میگیرد🖤🥀

غصه نخور...توجامعه به هرکس ساده وبی شیله پیله وموذی نباشه،میگن خنگ

ولی سعی کن فعالیتهای ذهنیتوبیشترکنی... مثلاً جدول،سودکو،پازل ...

گرنگه دارمن آنست، که من میدانم❤️شیشه رادربغل سنگ، نگه میدارد🙏
رهگذر نگفتی دانشگاه میری ؟

دانشگاه رو بهمن باید برم ی ماه دیگ قشنگم