2777
2789
عنوان

دوسدارم کادوی نامزدمو بزنم تو فرق سرش

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 22 پست
عزیزم من بودم غرورم اجازه نمی‌داد قبول کنم کادوی الانشو‌ وقتی اونو ازم‌گرفت خیلی راحت هم به روش بیار ...

اخه تو اون دعوا من خیلیییی بهشون بی اخترامی کردم خیلی . برا همین نمیخام یاد اور کارایه خودم بشم. ولی اصلا دوسندارم قبول کنم کادوشو. دستبندی هم ک بهم داده بود خیلی گرون بود و روز اولی که داد بهش گفتم اگه روزی خاستیش پسش میدم بهت . الانم که برگشتم بدتر نیست بگم نمیخام فلان؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه تو اون دعوا من خیلیییی بهشون بی اخترامی کردم خیلی . برا همین نمیخام یاد اور کارایه خودم بشم. ولی ...

هرچقدر دعوا کنی بازم نباید میگفت نهایت اگه جدا میشدی خودت پس میدادی 

منم اون زمان نامزدی رو بهم زدم گوشی که برام گرفته بود میگفت پس نمیگیرم

هرچقدر دعوا کنی بازم نباید میگفت نهایت اگه جدا میشدی خودت پس میدادی منم اون زمان نامزدی رو بهم زدم گ ...

هیچیو پس نگرفته بجز اون دستبند. خیلی بدم میاد از کارش . ینی بگم نمیخام هدیه اش رو؟ 

عزیزم اصلا برام ارزشی نداره :/ مامانم از اون دستبند بهترشو برام خرید . باشه براش شاید یکم از عقده ها ...

عزیزم خواهرانه بهت میگم تاپیکای قبلتم خوندم رابطه رو تمومش کن میدونم گوش نمیکنی ولی اسکرین این پیامو داشته باش داغون ترین دوران نامزدیه که دیدم الان باید تو اوج احساس و احترام باشین آخرش از الان معلومه رسوای همه میشی بس که دعوا و قهر پیش میاد بخاطر انتخاب غلطت بعدا باید کلی حسرت بخوری

اخه تو اون دعوا من خیلیییی بهشون بی اخترامی کردم خیلی . برا همین نمیخام یاد اور کارایه خودم بشم. ولی ...

هرچه قدر هم تقصیر تو بود نباید می‌گفت بده دستبندو کارش واقعا زشت بود

ببین من بودم خدایی نمیگرفتم ازش اگه هم میخوای بگیری بقول یکی از کاربران بگو مطمئنی ازم پسش نمیگیری تیکه بنداز بهش

تکیه کردم به خودم چون دگران رهگذرند...